وزیر ارشاد: ظاهراً قرار نبوده نمایندگان قانع شوند
وی ادامه داد: نه مسئولان و نه روزنامهها حق ندارند در این زمینه صحبت کنند تا اینکه انشاءالله این پرونده به نفع جمهوری اسلامی تمام شود.
جنتی یادآور شد: مطرح شدن این موضوع در مجلس به دلیل سؤال نمایندگان بود. یعنی اگر سؤال نمیکردند جواب نمیدادیم؛ چرا که گفتند یکی از اشکالاتشان این است که شما آزادی مطبوعات را محدود کردید دلیلش این است که اجازه نمیدهید درباره موضوع کرسنت بحث کنیم. لزومی نداشت چنین سؤالی در مجلس مطرح شود زیرا قبلاً نیز در کمیسیون فرهنگی این سؤالشان را مطرح کردند و ما نیز همین پاسخ را دادیم ولی ظاهراً قرار نبوده قانع شوند.
وی در خصوص روند ادامه فعالیتها بعد از گرفتن کارت زرد دوم از مجلس گفت: برنامهای که رئیس جمهور برای آزادی مطبوعات را داشته پیش میبریم و به سؤالات پاسخ میدهیم که ممکن است قانعکننده باشد. اتفاق خاصی نیفتاده و سیاستی که همواره دنبال میکنیم را پیگیری خواهیم کرد.
منبع: فارس
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
