بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰

دولت ترکیه به رضا ضراب جایزه "صادرات" داد

کد خبر : ۱۵۰۵۲۳
رضا ضراب، تاجر ایرانی که متهم به پولشویی در کشور ترکیه بوده و در جریان عملیات دسامبر 2013 دستگیر و مدتی را در زندان استانبول گذرانده، جایزه گرفت.

به گزارش پارسینه، رضا ضراب این جایزه را در بخش صادرات دریافت کرده است. آن هم از سوی مقامات ارشد حزب حاکم عدالت و توسعه که رجب طیب اردوغان، رییس جمهور نیز در آن حضور داشت.

معاون نخست وزیر، وزیر اقتصاد و رییس صادرات ترکیه از جمله این مقامات بودند که به تاجر ایرانی جایزه دادند.

رضا ضراب در حالی جایزه صادرات را از دست مقامات ارشد ترکیه تحویل می گیرد که همچنان از سال 2013 حرف و حدیث های بسیاری در مورد او در جامعه ترکیه مطرح است.

این تاجر ایرانی که گفته می شود فعالیت های گسترده تجاری در ترکیه دارد، همواره در طول سالهای اخیر خبرساز بوده است.

بر این اساس ارائه جایزه به او از سوی مقامات ارشد دولت ترکیه، خشم مخالفان را برانگیخته و آنها به نقد دولت پرداخته اند.

رسانه های وابسته به احزاب جمهوری خلق و ملی گرا در این رابطه حضور رجب طیب اردوغان در مراسم اهدای جایزه به رضا ضراب را برجسته کرده و این حرکت او را زیر سوال برده اند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
احمد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
قابل توجهات دوستان دلواپس. پول نفت و طلای مارو دادن دست رضا ضراب و باین زنجانی و اونا هم پوالا رو بالا کشیدن و دولت ترکیه به اونا داره جایزه میده. آقای احمدی نژاد، سکان دار پاک ترین دولت تاریخ بیاین و جوابگو باشین
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
خب ما هم از احمدی نژاد تقدیر کردیم، سمت فعلیشونو که میدونید...
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۹
یاد جایزه و مدالهای اهدایی آقای احمدی نزاد به مدیران پاکدست بخیر!!!