بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸

دور جدید حذف یارانه نقدی خانوارهای غیرنیازمند آغاز شد

کد خبر : ۱۵۱۷۴۳
به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، با توجه به الزام دولت مبنی بر شناسایی و حذف افراد پردرآمد و غیر نیازمند به یارانه نقدی و همزمان با پنجاه و سومین مرحله پرداخت یارانه نقدی که در 25 تیر 94 انجام شد، خانوارهای جدیدی شناسایی و یارانه آنها حذف شد.

برخی از شهروندان در تماس باخبرگزاری فارساز حذف یارانه خود خبر داده و اظهار داشتند: با وجود اینکه کارمند بوده و درآمد آنچنانی ندارند و با داشتن 2 فرزند یارانه نقدی‌شان حذف شده است.

این افراد می‌گویند حذف یارانه نقدی آنها در سایت یارانه 10اعلام شده است.

یکی از کسانی که یارانه نقدی‌اش قطع شده است به خبرنگار فارس گفت: یارانه نقدی من در حالی حذف شده که درگیر وام سنگین خرید خانه هستم، اما باجناقم که اخیرا بنز 100میلیون تومانی خریده همچنان یارانه می‌گیرد.

حذف یارانه بگیران غیرنیازمند در حالی این بار به اقشار حقوق بگیر و متوسط رسیده است که در دور قبل افراد حذف شده اعضای هیات مدیره شرکت‌ها و بانک‌ها، پزشکان، مالکان خودروهای خارجی، کسانی که به مسافرت خارج کشور رفته‌اند و این گونه اقشار بود.

به گزارش فارس، طبق اعلام قبلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کسانی که یارانه نقدی‌شان حذف شده و نسبت به این موضوع اعتراض دارند، می‌توانند به سایت یارانه 10، بهنشانی http://www.yaraneh10.ir/prs/مراجعه کرده و علاوه بر آگاهی از وضع یارانه خود در صورت داشتن اعتراض این موضوع را از طریق آن سایت اعلام کنند.

به گزارش فارس، از ابتدای پرداخت یارانه نقدی از 28 آذر 89 که طبق قانون باید تا 28 آذر 94، ادامه داشته باشد، تا کنون بیش از 169 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی به مردم پرداخت شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
بازنشستگان تامین اجتماعی که با امتیاز سختی کار , بازنشسته شدند , همگی از یارانه دولتی استفاده کردند و باید یارانه آنها قطع شود - تمام یارانه دولت در جیب عده ای کارگر بی سواد و بازنشسته می رود مثلا کارگر بی سواد بازنشسته کارخانه ماشین سازی اراک با 33 روز حقوق و با امتیاز مشاغل سخت مثلا نجاری !!! بازنشسته شده و 2.2 میلیون تومان حقوق میگرد - این حقوق های یا مفت همه از یارانه دولتی استفاده کردند وگرنه در کجای دنیا به یک کارگر پنجم ابتدایی حقوق های میلیونی می دهند ؟؟- کارگر کارخانه آلومینیوم سازی اراک با 33 روز حقوق و با امتیاز مشاغل سخت بازنشست شده و 4.5 میلیون تومان حقوق می گیرد . معادل حقوق یک عضو هیات علمی دانشگاه - البته این حقوق های میلیونی و بی حساب و کتاب و خارج از عرف در نهایت باعث ورشکستگی صندوق تامین اجتماعی خواهد شد .
ناشناس
سه‌شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹
احسنت .
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
شماهم چقدر رسیدگی میکنید سرکاریه