بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۸

تجمع مالباختگان «میزان» مقابل مجلس

کد خبر : ۱۵۲۱۰۰
ایستانیوز:تجمع مالباختگان «میزان» مقابل مجلسجمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به بازنگرداندن سپرده شان در این موسسه امروز (دوشنبه) مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، نماینده این تجمع کنندگان مالباخته موسسه مالی میزان با بیان این که بیشتر مالباختگان از اقشار ضعیف جامعه هستند، گفت: مشتریان با سپرده گذاری در این موسسه می خواستند بخشی از مشکلات زندگی خود را رفع کنند اما امروز بر مشکلاتشان افزوده شده است.

وی با تاکید بر این که تاکنون هیچ مبلغی از سپرده آنها بازگردانده نشده است، افزود: این موسسه اگر پول ندارد چگونه با کارمندان خود با پرداخت کامل حقوق و مزایا تسویه کرده است.

به گزارش ایستانیوز به نقل از خانه ملت، نماینده تجمع کنندگان تاکید کرد: ما خواستار رسیدگی به پرونده این موسسه در کوتاه ترین زمان برای برگرداندن سپرده های مشتریان هستیم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۳
بانک مرکزی و خود آقای سیف در یک بازی سیاسی با همکاری دادگستری خراسان و استانداری های خراسان دست به اختلاس چند صد میلیاردی از حساب مردم در موسسه میزان به نفع کارکنان و قضات دادگستری کردند .هنوز هم خود را بی گناه و معصوم نشان می دهند مردم این دولت واین نمایندگان مجالس را نمی خواهند .اختلاس به این واضحی ؟مردم را چه فرض کرده اید
با تغییر دولت همدستان در این اختلاس شناسایی و محاکمه خواهند شد
ناشناس
UNITED STATES
دوشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۳
دادگستر ی خراسان مجرم واقعی
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۳
چرا هیچکس پاسخگوی مشکلات موسسات نیست؟؟؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۴
جمعی از مال باختکان موسسه میزان در خراسان هاهم قسم شده اند در انتخابات مجالس اسفند ماه و ریاسث جمهوری با قدر ت شرکت و از انتخاب کاندیداهای غیر مسئول کنونی اجتناب کنند.