بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶

رشد 80 درصدي خريداران سهام

کد خبر : ۱۵۲۳۲۹
طي هفته گذشته 54 هزار و 260 خريدار درمعاملات بورس ، اقدام به دادوستد در188 هزار و 575 دفعه کردند که از نظر تعدادي در قياس با هفته پيش از آن، 80 درصد رشد را نشان مي دهد که تمامي اين معاملات به صورت خرد و بلوک انجام شده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه (سنا)، در هفته گذشته 2 ميليارد و 537 ميليون سهم و حق تقدم به ارزش چهار هزار و 923 ميليارد ريال در بورس اوراق بهادار خريداري شد.

نگاهي به آمار معاملات هفته پيش از آن نشان مي دهد که حجم و ارزش معاملات در هفته منتهي به هفتم مرداد ، به ترتيب 37 و 28 درصد کاهش داشته است در عين حال، حجم و ارزش معاملات نرمال 80 درصد رشد را ثبت کرده است.

اين در حالي است که تعداد يک ميليون و 275 هزار سهامدار از ابتداي سال تاکنون، بيش از 70 ميليارد و 556 ميليون سهم را به ارزش 133 هزار و 303 ميليارد ريال خريداري کرده اند.

اين معاملات در چهار ميليون و857 هزار و 258 دفعه انجام شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر