بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷

سیدی‌که‌باتذکر به زن بدحجاب نابیناشد

کد خبر : ۱۵۲۶۴۹

به گزارش پایگاه خبری تحلیلیشاخص، حجت الاسلام والمسلمین سیدباقر میردامادی، مدیر مدرسه علمیه حاج ابوالفتح و نماینده آیت الله نوری همدانی در تهران، در درس اخلاق مسجد و حسینیه همدانی های تهران اظهار داشت: یکی از سفارشات امیرالمومنین علی (ع) به فرزندانش و همه بشریت عمل به امر معروف و نهی از منکر است.

وی با بیان اینکه این فریضه اینقدر مهم و باعظمت است که بسیاری از بزرگان برای اقامه و احیای آن جانشان را فدا کرده اند، خاطرنشان کرد: در صدر اسلام مسلمانی به نام مالک بن نویره تنها به جرم اینکه از حق دفاع کرد و در برابر بزرگترین منکر تاریخ یعنی غصب خلافت امیرالمومنین علی (ع) قیام کرد به شهادت رسید. وی روزی خطاب به خلیفه اول گفت آیا از خدا نمی ترسی که حق علی را غصب کردی بعد از این ماجرا خلفای اول و دوم تصمیم گرفتند برای اینکه اشخاص دیگر جرات نکنند نسبت به غصب خلافت اعتراض کنند مالک بن نویره را بکشند. مالک از این ماجرا باخبر شد، شبانه از مدینه خارج و در روستایی سکونت کرد. خلفای اول و دوم بعد از اطلاع از این ماجرا ۱۰۰ تن از اراذل مسلح را به بهانه اخذ مالیات نزد مالک فرستادند و چون او از دادن مالیات به آنها خودداری کرد شبانه او را کشتند و اینگونه جلوه دادند که او از فرمان خلیفه تمرد کرد و به همین دلیل کشته شد.

حجت الاسلام والمسلمین میردامادی با اشاره به اینکه گناه مالک دفاع از حق و اقامه امر به معروف و نهی از منکر بود و به همین دلیل به شهادت رسید، خاطرنشان کرد: بسیاری از پیشوایان و بزرگان دین در طول تاریخ به جرم دفاع از حق کشته یا مجروح شدند.

وی افزود: چند سال پیش حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی از علمای تهران به زن بدحجابی گفت چرا در جمهوری اسلامی که صدها هزار نفر برای ایجاد و تداومش شهید یا جانباز شدند با این وضعیت در خیابان ظاهر می شوی؟ بعد از این سخن مردی که همراه آن زن بدحجاب بود به آقای مصطفوی حمله و چشم او را نابینا کرد.

۱۱۵۵۹۰۰_۷۵۸

حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی

نماینده آیت الله نوری همدانی در تهران با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین فریضه های اسلام است، گفت: امام معصوم (ع) فرمودند: تمام دستورات دین در برابر امر به معروف و نهی از منکر مانند یک قطره در برابر دریاست.

منبع: شبستان

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
به نظر بنده نهی از منكر در مورد حجاب خانمها وظیفه بانوان محجبه می باشد و آقایان به دلیل حرام بودن نگاه به نامحرم وظیفه ای در این خصوص ندارند.
مردان مسلمان بهتر است در خصوص موارد دیگر از جمله نگاه به نامحرم ، عدم دریافت رشوه ، دروغ ، غیبت و بدگویی ، تهمت ، دزدی و كلاهبرداری ، زنا ، رباخواری و.... نهی از منكر نمایند.
علي
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
نظر شما ملاك نيست
نظر اسلام مهم وملاك است كه نهي از منكر را از واجبات هر مسلمان مي داند
عليرضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
متاسفانه اکثر روحانيان و طلبه ها آمادگي جسماني کافي براي دفاع از خود ندارند که در مواقع حمله يک نفر آدم شرور عادي ضربه جبران ناپذيري ميخورند. ما اگر تابع اميرالمومنين(ع) هستيم بايستي از هر لحاظ چه روحي و چه جسمي در آمادگي کامل باشيم.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱
چرا در جمهوری اسلامی که صدها هزار نفر برای ایجاد و تداومش شهید یا جانباز شدند پولهاي بيت المال يك شبه غيب ميشوند ؟
کارشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳
امر به معروف کار بسیار درست و مناسبی برای جلوگیری از بسیاری از اشتباهات و نادانی های بشر است اگر و فقط اگر به طریق مسالمت امیز باشد هیچ کس زیر بار زور نمیرود ولی همه طرفدار منطق و نصیحت دلسوزانه هستند. بحث دوم امر به معروف مقامات دولتی است . وقتی در جامعه ای زندگی میگنیم که پر از تخلفات و جرایم مقامات دولتیست چگونه باید از عامه ملت انتظار داشت .
مهدی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷
ایشان مگر مجری قانون بوده اند؟
سعید
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
امر به معروف فریضه دینی است نه قانون!!!
علي
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
يه مقدار بهتر بفهم
نهي از منكر وظيفه هر مسلمان است.
مجريان قانون هم وظيفه دارند.
ناشناس
يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۹
نخواست قانون اجرا کنه ، یه سوال پرسیده به اون چرا انقدر فشار اومده ؟>
کاظم
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
نمیدونم چرا هر کی هر جا گیر میکنه از ما جانبازها مایه میگذاره .برادر روحانی ما برای حفظ وطن جنگیدیم همانطور که از چند هزار سال پیش جوانهای این سرزمین برای اعتلای وطن جنگیدن.مسائل را وقتی عنوان میکنید کامل عنوان کنید حضرت علی چندین شرط برای اجرای امر به معروف ونهی از منکر تعریف فرموده و چندین حکم برای شرایط حاکم ووظایف ان نسبت به امت که مکمل هم هستند و متاسفانه فقط برداشتهای منفعت طلبانه استخراج واجرا میشود.لطف کنید این همه اختلاس ودزدی را به سرانجام برسانید وپیگیری کنید که بیت المال چه بلایی سرش امده بعد به دوتا جوان گیر بدهید .وظیفه اصلی خودتان را فراموش کرده ولی برای جوان که در حال تشکیل شخصیت است تکلیف تعیین میکنید.
علي
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱
جانباز محترم شما چرا اين جمله آخر را بيان ميكنيد؟
مگر نهي از منكر فقط مربوط به بزرگتر هاست
هركس (جوان يا پير) منكري انجام دهد بر سايرين واجب است او را نهي كنند
امیر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
چشم اگر بینابوود هرروز روز محشر است...اول باید از خودمان شروع کنیم نه دیگران...امربه معروف و نهی از منکر رو!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
چرا امر به معروف فقط در مورد حجاب خانمها است!!!!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸
آقای مدیر مدرسه علمیه . اختلاس و دردی و چپاول بیت المال وغارت اموال مسلمین شامل نهی از منکر نمیشه؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۴
جالبه ما هر موضوعی را که درآن مقطع برایمان اهمیت داره اون را مهمترین موضوع اسلام خطاب میکنیم یه روز نهی از منکر یه روز قیام بر علیه کفره یه روز احترام به پدر ومادر یه روز کسب علم هستش بالاخره ما نفهمیدیم مهمتریترین چیز چیه؟
حسن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۲
نظر حضرت علی را در مورد بیت المال نمی دانید دزدان بیت المال مملکت را غارت کردن نابینا بودید ؟