بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰
معاونت مالی و اقتصادی "تپکو" عنوان کرد:

عقد قرارداد های جدید در شرکت "هپکو"/بازگشت خارجی ها

تمام تلاش هدف شرکت در حال حاضر خروج از زیان سال های اخیر می باشد و امید است با جبران این زیان شرایط خروج از بازار پایه توافقی را فراهم کنیم.
کد خبر : ۱۵۲۷۲۵
نویسنده :
یارمحمدی
چندی است اخباری در رابطه با عقد قراردادهای جدید در شرکت تجهیزات سنگین هپکو به گوش می رسد.

در همین راستا معاونت مالی و اقتصادی شرکت تجهیزات سنگین هپکو در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز گفت: تاکنون این شرکت دو قرار داد منعقد کرده به این ترتیب؛ یک قرارداد برای فروش 400 دستگاه ماشین آلات به شهرداری و دیگری قرارداد خرید 34 گریدر توسط وزارت راه با شرکت هپکوی اراک انجام شده است.

رمضانی در رابطه با اثر گذاری این قراردادها بر روند سودآوری شرکت گفت: قطعاً فروش این ماشین آلات به روند خروج از زیان شرکت کمک بسیار زیادی خواهد کرد و در پیش بینی سود هر سهم سال مالی 94 اثرات آن برآورده شده است و شرکت می تواند تا حدودی ظرفیت تولیدی خود را تکمیل و بخشی از بدهی ها را پرداخت کند.

این مقام مسئول در رابطه با برنامه های آتی شرکت عنوان کرد: در حال حاضر در حال مذاکره جهت همکاری با شرکت liebherr آلمان هستیم. این شرکت در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات کشاورزی، ماشین آلات ساخت و ساز، لوزام خانگی، قطعات هواگرد و ارائه خدمات مهندسی خودرو فعالیت دارد و قرارداد "تپکو" با این شرکت جهت تکمیل و تولید برخی از محصولات می باشد و در صورت انجام این قرارداد با افزایش تولید و درنتیجه کاهش زیان همراه خواهد شد.

شرکت های liebherr آلمان، کوماتسو ژاپن و ولوو در جریان تحریم های بین المللی همکاری با این شرکت را قطع کرده بودند و از این جهت "تپکو" ضربه های زیادی را متحمل شده بود.

رمضانی در پایان گفت: تمام تلاش هدف شرکت در حال حاضر خروج از زیان سال های اخیر می باشد و امید است با جبران این زیان شرایط خروج از بازار پایه توافقی را فراهم کنیم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸
ای کاش از ایشان در مورد تغییر کاربری و تهاتر 15 هکتار از زمین های کارخانه با بانک تجارت سوال می پرسیدید و قرارداد 1000 دستگاه دامپتراک با وزارت صنایع
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۴
شرکت فروش ماشین الات راهسازی به شرکت اسکلت ساز ساختمان تبدیل شده البته اسکلت صنعتی و پیچ مهره ای در کارخانه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
لعنت به چین با غلطک های اشغال
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
هپکو میتواند در ساخت مترو اراک مشارکت کند
ناشناس
UNITED STATES
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
رمضاني حرف مفت زده سال 86 هپكو بدون بدهي به عطاريان تحويل شد حالا 440 مليارد تومان بدهي دارد سهامدتر تا كنون 5 شركت با اعتبار هپكو خريده اشكال اين است كه مديريت نتوانست پول وامها را بدهد چون بلد نبود سيمان خاش ماسه ريخته گري فيروزكوه
ت صندوق كاوه مس طارم
ت
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۹
زمانی که هپکو به ع داده شد 1ریال هم بدهی نداشت مدیریت غلط و انتقال پول هپکو برای خرید شرکت های دیگر این بلا رو به سر هپکو اورده
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴
بدون یک ریال بدهی شرکت تحویل ... شد تا چند تا شرکت بخره و هپکو رو رها کنه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۴
واقعا كسي از ع نمپرسه ابن همه بدهي بابت چيه واين همه سرمايه هپكو كجا رفته?شايد جوابي داشته باشه!!!