بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶

انفجار در نمازخانه یکی از ادارات دولتی مشهد

کد خبر : ۱۵۲۹۵۴
یک منبع آگاه امدادی در گفتگو با خبرنگار با تایید این خبر گفت : حوالی ساعت 15 امروز با شنیده شدن صدای انفجاری مهیب از داخل اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی در خیابان آبکوه مشهد مقابل پمپ بنزین سعد آباد از سوی شاهدان و برخی رهگذران و متعاقب آن شکسته شدن شیشه های برخی اتاق های این اداره  و تماس تلفنی مردم با نیروهای امدادی بلافاصله جند اکیپ آتش نشانی در محل حاضر شدند . 

جزئیات حادثه انفجار در یکی از ادارات دولتی مشهد

جزئیات حادثه انفجار در یکی از ادارات دولتی مشهد

این مقام امدادی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد محل انفجار کولر گازی در قسمت نمازخانه این اداره بوده است و شدت انفجار بحدی بوده است که شیشه های برخی اتاق ها از جمله نمازخانه و شیشه های باجه بانک ملی در این اداره نیز بصورت کامل فرو ریخته است و تا شعاع 50 متری پراکندگی شیشه های شکسته شده بر روی زمین کاملا مشهود بوده است .

وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد یکی از کارگران در حین تعمیر کولر گازی در پشت بام این مرکز اداری بوده است که به دلیل نامشخصی انفجاری مهیب رخ میدهد . 

جزئیات حادثه انفجار در یکی از ادارات دولتی مشهد

جزئیات حادثه انفجار در یکی از ادارات دولتی مشهد

این مقام مسئول با رد شایعه انفجار توام با آتش سوزی در این محل خاطرنشان کرد:این حادثه در زمان تعطیلی این اداره رخ داده است و خوشبختانه به کسی آسیبی نرسیده است و فقط خسارات مالی بر جای مانده است . 

این مقام امدادی از ارائه توضیحات بیشتر در این زمینه خوداری کرده است و علت دقیق این حادثه را به نظر کارشناسان خبره منوط دانسته است. 

گفتنی است ساعتی پیش برخی از خبرگزاری ها از آتش سوزی در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی در مشهد خبر داده بودند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
محمد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵
مردم و مسئولین مشهد باید مواظب باشند.وهابی ها توی این شهر خیلی دارند سرمایه گذاری می کنند.یکبار هم که منافقین کوردل در حرم آقا امام رضا(ع) بمب منفجر کردند.خدا این افراد گمراه رو ذلیلشون کنه
شهرام
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
کم کم تعداد این انفجارها داره نگران کننده میشه وجالب هم اینه که هیچ گروه یا فردی هم این انفجارات را به گردن نمیگیره
شما فکر نمیکنید منشاء داخلی داشته باشه؟
الکس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
عجب نمازخانه ای که عابر بانک هم داره!!!
مجید
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵
احتمالا کارگر ساختمانی توی بورس (صرمایه) گذاری کرده !
ناشناس
UNITED STATES
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶
عجب کولر گازیه بوده. میشه بجای بمب ازش استفاده کرد.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
چه جالب