مسافران تبریز غافلگیر شدند
به گزارش تابناک تبریز، بارش شدید باران در دومین و سومین روز از ماه شهریور، چهره شهرها و روستاهای آذربایجان شرقی را طراوتی دوباره بخشید.
باران سیل آسا که از اولین ساعت های بامداد روز سه شنبه(2شهریور) تبریز و شهرها و روستاهای اطراف را دربرگرفت، سبب آبگرفتگی برخی معابر و خیابان ها شد به طوری که کارگران شهرداری از اولین ساعت های امروز در حال پاکروبی و نظافت خیابان های شهر تبریز هستند.
همچنین بارش شدید باران که گفته می شود در سومین ماه تابستان و به این شدت در طی ۱۰ سال گذشته بی سابقه بوده، سبب کاهش محسوس دما به میزان 10 درجه در تبریز شد.
بارش متناوب باران در شهر تبریز و اطراف این کلانشهر ادامه داشت.
برخی از مسافران تبریز که شب گذشته در این شهر چادر زده بودند غافلگیر شدند، اما لطافت هوای صبحگاهی و نسیم خنک فعلی منطقه آذربایجان خاطره زیبایی را در اذهان مسافران به یادگار گذاشت.
دمای فعلی هوای شهر تبریز 19 درجه سانتیگراد است که تا سه روز آینده به 15 درجه نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
تبریز با فرهنگ ترین و ارزشمندترین شهر ایران است درود بی کران برمردم با فرهنگ وغیور وبا شعور تبریز( از سوی ایرانگرد )
پاسخ
ناشناس
پنجشنبه ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
من خودم تبریزیم ولی بهت منفی دادم.
من تبريزيم اصفهان رفتم و مردمان با فرهنگ و با محبتي را آنجا ديدم
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

