بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۴

جزئیات شهادت مامور پلیس

کد خبر : ۱۵۴۲۴۳

رئیس پلیس پایتخت جزئیات شهادت مامور پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در درگیری با سوداگران مرگ را تشریح کرد.

صبح امروز مراسم تشییع ستوان یکم میثم ملایی از پرسنل پلیس امنیت تهران بزرگ از مقابل پایگاه هفتم پلیس آگاهی پایتخت در میدان ارگ تشییع و با حضور فرمانده انتظامی تهران بزرگ، استاندار تهران، روسای پلیس‌های تخصصی پایتخت و شهروندان و کسبه بازار تا میدان امام خمینی (ره) تشییع شد.

قرار است پیکر این شهید نیروی انتظامی به نوشهر و از آنجا برای تدفین به روستای کندلوس برود و مراسمی به همین منظور برگزار خواهد شد.

سردار حسین ساجدی‌نیا در حاشیه مراسم تشییع این شهید نیروی انتظامی از دستگیری عاملان شهادت ستوان یکم ملایی خبر داد و گفت: دو روز پیش در یکی از عملیات‌های پلیس که به منظور برخورد با قاچاقچیان و سوداگران مرگ در جنوب تهران انجام شد، درگیری میان ماموران پلیس و قاچاقچیان رخ داد و در آن قاچاقچیان اقدام به تیراندازی به سمت ماموران ما کرده و نیروهای پلیس نیز با رعایت قانون به کارگیری سلاح اقدام به شلیک کردند.

تشییع پیکر شهید میثم ملایی

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه دو تن از قاچاقچیان در این عملیات زخمی شده و توسط پلیس دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: متاسفانه در جریان این عملیات پلیس ستوان یکم، میثم ملایی دچار جراحت شدید شده که چند ساعت پس از انتقال به بیمارستان به درجه رفیع شهادت نائل شد.

وی آزادگی، دفاع از حق الناس، قانون‌مداری، ولایت‌مداری و حسن اخلاق را تنها گوشه‌ای از صفات بارز اخلاقی شهید ملایی برشمرد و گفت: این اولین شهیدی نیست که در راه امنیت و آرامش به کشور عزیزمان اسلام تقدیم کرده‌ایم و بدون شک آخرین شهید نیز نخواهد بود. درهای شهادت همواره در نیروی انتظامی باز است و ماموران جان‌برکف ما برای تامین امنیت و آرامش و رضای خدا از عزیزترین دارایی خود که جان‌شان است نیز می‌گذرند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
لیا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۳
خدا رحمت کند تمام کسانی را که برای امنیت و عزت این کشور از جان خودشون میگذرند.
ناشناس
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
با شهادت ایشون و دستگیری قاچاقچیان جان صدها انسان نجات یافت.
ناشناس
GERMANY
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰
خدایش رحمت واسعه را شامل این عزیز بکند.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۳
خدا رحمتش کند و لعنت برهمه قاچاقچی ها .
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸
خدا ایشان را بیامرزد و به بازماندگانش صبر دهد. شاید اگر به جای مجازات اعدام مجازاتهایی همچون حبس را جایگزین میکردند قاچاقچیان تا این اندازه مقاومت نمیکردند و شاهد از دست رفتن پاسداران امنیت کشورمان نمیبودیم.
ناشناس
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۵
در مورد اسید پاشان که با آنها به مهربانی برخورد می شود چقدر تاثیر دارد آیا میزان اسید پاشی کمتر شده است؟
ناشناس
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
حق با شماست از نظر روانی طرف میگه دستگیر بشم اعدامم پس تا میتونم مقاومت کنم که میشه این. قانون باید اصلاح بشه.