بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

جان کری چندین بار به وزیر خارجه ایران زنگ زده، اما ظریف گفته «مجاز نیستم گفتگو کنم»

کد خبر : ۱۵۴۲۸۶
امام جمعه کاشان گفت: رهبر معظم انقلاب به مسؤولان وزارت خارجه اعلام کرده اند بعد از بسته شدن مسأله برجام، وزیر امور خارجه ایران مجاز نیست تلفنی با وزیر امورخارجه آمریکا مکالمه کند، لذا تاکنون چندین بار کری تلفن زده است که با وزیر امور خارجه ایران صحبت کند، اما ظریف قبول نکرده و اعلام کرده است مجاز نیستم.

به گزارش «انتخاب»، آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه در کاشان در خطبه های نماز جمعه در مصلای بقیه الله الاعظم(عج) کاشان گفت: رهبر معظم انقلاب گفت، آمریکایی ها با نوعی تقسیم وظایف با ایران دوگانه رفتار می کنند، برخی لبخند می زنند و برخی دیگر در حال تهیه مصوبه علیه ایران هستند.

وی یاد آورشد: رهبر معظم انقلاب به مسؤولان وزارت خارجه اعلام کرده اند بعد از بسته شدن مسأله برجام، وزیر امور خارجه ایران مجاز نیست تلفنی با وزیر امورخارجه آمریکا مکالمه کند، لذا تاکنون چندین بار کری تلفن زده است که با وزیر امور خارجه ایران صحبت کند، اما ظریف قبول نکرده و اعلام کرده است مجاز نیستم؛ کری گفته حال که شما مجاز نیستید نماینده ای تعییین کنید تا من با او صحبت کنم و به او گفته شده که این هم مجاز نیستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که برخی از صهیونیست ها اعلام کرده اند با توجه به نتایج مذاکرات هسته ای که ایران تا 25 سال حق فعالیت هسته ای ندارد و ما در این مدت از دغدغه ایران آسوده خواهیم بود، گفت: رهبر معظم انقلاب در جواب رژیم غاصب اسرائیل اعلام کرده است اسرائیل تا 25 سال آینده را اصولا نخواهید دید و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.

آیت الله نمازی همچنین با اشاره تفسیر رادیو اسرائیل در رابطه سخنان رهبر معظم انقلاب که تا 25 سال آینده اسرائیل وجود نخواهد داشت گفت: رادیو اسرائیل تأکید کرده است رهبر ایران بدون بمب هم اسرائیل را نابود می کند و ایران با سیاست هایی که انجام می دهد به خوبی روحیه ضد اسرائیل را گسترش می دهد و به دنبال انزوای اسرائیل است، لذا ایران به دنبال این نظریه عمومی در جهان است که اسرائیل مستحق مرگ است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
خیلی بده که دستوری ایشان را غیر مجاز کرده اند دموکراسی چه میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بانوی ایرانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
پس بجای وزیر خارجه بفرمایید تدارکاتچی . یاد اقای خاتمی بخیر .
الکس
UNITED STATES
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸
میشه بفرمائید که اجازه شما دست چه کسیست؟؟؟
اکبر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲
قرار نیست به هر تلفنی جواب داده شود - غرور ملی - عزت ملی - اقتدار سیاسی و خط مشی های موجود نیز اجازه جوابگویی ها و زیاده خواهی ها را نمی دهد خصوصا اینکه آمریکایی ها دستگاههای شنود و استراق سمع بسیار دارند و تعبیرهای خاص خودشان را انجام می دهند
رضا
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
برو بابا
متوهم کوته گرا.
تو باید قرون وسطی متولد میشدی.
فرهاد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
بله، اتفاقا چند بار هم به بنده زنگ زد ولی من با اینکه مجاز بودم ولی وقت نداشتم! کلا آدم پیله ایه و نمیخواد متوجه بشه که ما خیلی مهمتر از اونها هستیمف برای همینه که الآن یک تومان ما معادل 3420 دلار اونهاست!! بابا دست بردارید از این حرفها، مردم هشیارند.
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
پس وزیر و دولت میخواهیم برای چه
همین امام جمعه کاشان بروند امور خارجه
مهدی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
اگه وزیر بودم استعفا می دادم.
محمد رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۱
خوب زنگ بزنه نگه کری هستم . مثلا بگه کریم هستم.
ناشناس
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
خداخیرت بده کلی خندیدم
رشید
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
برای حل مشکلات داخلی باید 25 سال دیگه صبر کنیم . خدایا صبر بده
oiihg
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۵
بابا ما دیگر کشور ها رابطه داریم ما را تیغ می زنند از ما جاسوسی می کنند و خیلی چیز های دیگه ما باید خودمان را از نظر دانش تکنولوژی اقتصاد نظامی قوی کنیم حا لا چه فرقی می کند که با این ها هم به قاعده یک سر نخ رابطه اقتصادی تکنولوژودانش داشته باشیم
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
سادهاید
قسمتی ازدیپلماسی اش است
قهر کرده