ايسنا:منتفي شدن عرضه بلوكي پالايشگاه اصفهان در12 آبان
سيد مهدي عقدايي ـ معاون سازمان خصوصي سازي ـ در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد وضعيت شركت افرانت، مقرهسازي ايران و روغن نباتي شيراز كه قرار بود امروز از طريق مزايده به فروش برسد، گفت: متاسفانه مزايده شركت روغن نباتي شيراز به دليل سپرده شركت در مزايده به صورت چك از سوي هيات مزايده رد شد و براي سايرشركتهاي مقرهسازي و افرانت هيچ پاكتي ارايه نشد.
وي در مورد عرضه بلوك شركت سرمايهگذاري پتروشيمي كه قرار بود امروز از طريق بورس عرضه شود اظهار كرد: مقداري از سهام شركت سرمايهگذاري پتروشيمي توسط شركت ملي پتروشيمي در وثيقه بود كه با وزير نفت مذاكره شد كه تا بعد از خارج كردن وثيقه نسبت به عرضه مجدد سهام بلوكي شركت سرمايهگذاري پتروشيمي اقدام شود.
وي اضافه كرد: عرضه سهام چهار شركت از طريق مزايده و بورس مجددا بايد توسط هيات عالي واگذاري به تصويب برسد.
عقدايي در مورد واگذاري سهام بلوكي پالايش اصفهان كه قرار است در12 آبان عرضه شود از منتفي شدن عرضه در تاريخ مذكور خبرداد و گفت: تاكنون شركت ملي پالايش و پخش اوراق سهام پالايشگاه اصفهان را به سازمان خصوصي سازي ارائه نكرده به همين دليل عرضه بلوكي شركت پالايشگاه نفت اصفهان در تاريخ 12 آبان منتفي و به زماني كه اوراق سهام ارائه شود موكول ميشود.
