بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳

روحانی به خاطر فاجعه منا سفر نیویورک خود را ناتمام می گذارد / رئیس جمهور امروز به تهران بازمی گردد

کد خبر : ۱۵۵۰۰۸
رییس جمهور از میانه سفر خود، به تهران باز می گردد/حضور در مراسم انتقال پیکر حجاج جانباخته در منا؛
روحانی به خاطر فاجعه منا سفر نیویورک خود را ناتمام می گذارد / رئیس جمهور امروز به تهران بازمی گردد
رییس جمهوری اسلامی ایران با نیمه تمام گذاشتن سفر نیویورک، برای حضور در مراسم انتقال پیکر حجاج کشورمان که در حادثه اخیر منا جان باختند، به تهران باز می گردد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، پروز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری ضمن اعلام این خبر افزود: دکتر روحانی از لحظه ورود به نیویورک و اطلاع از حادثه منا، پیگیر وضعیت حجاج عزیز جانباخته و مصدوم کشورمان در این حادثه غم انگیز بود و مرتبا در تماس با معاون اول خود و نیز مسوولان ذیربط، گزارش عملکرد دستگاه های مرتبط را پیگیری کردند.

وی یادآور شد: رییس جمهوری همچنین در بدو ورود به نیویورک به وزرای امور خارجه، ارشاد، راه و شهر سازی، کشور، بهداشت و بویژه سازمان حج دستور داد تا با تشکیل ستادی هماهنگ، نسبت به انتقال هر چه سریعتر پیکر قربانیان به میهن اسلامی و مداوای آسیب دیدگان حادثه اقدام کنند.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری گفت: علیرغم کارشکنی ها و تعلل مقامات سعودی، در نتیجه تلاش های صورت گرفته، نخستین گروه از پیکرهای حجاج عزیز کشورمان که در حال انجام مناسک حج ابراهیمی، لباس احرام و در سرزمین منا قربانی شدند؛ روز سه شنبه به کشورمان منتقل خواهد شد و به همین دلیل رییس جمهوری با لغو تعدادی از برنامه و دیدارهای پیش بینی شده خود در سازمان ملل، بعد از ظهر دوشنبه نیویورک را ترک خواهد کرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
بانوی ایرانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
اقای روحانی احساس زیبایی دارید . ولی در زلزله اذربایجان اقای احمدی نزاد برای خج عمره به مکه تشریف برده بودند .در حالیکه چند روز بعد هم می توانستد بروند ,سفر خود را نیمه کاره نگذاشتند برگردند .این سفر شما برای کشور مهم است . انشاالله معاونین شما برای عرض تسلیت کفایت دارند .در دست اوردهایتان برای کشور برایتان ارزوی موفقیت می کنم
ناشناس
سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴
اين حداقل كاره شماها چقدر كم توقعيد
ناشناس
GERMANY
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
چه ساده ای
اوج ناراحتی رو در چهراش هنگام ملاقات با سران کشور ها می شد دید.
یعنی شما نمی دونی شرکت در مراسم ختم به چه دلیله
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵
از اول مانند احمدی نژاد چهار ساله اول محکم وا میستادی الآن اینهمه اتفاق نمی افتاد . این اولین حادثه پسا تحریم هست .منتظر بعدی باش.مگر اینکه دیدگاهتو عوض کنی وسفت و سخت شوی.
ناشناس
ESTONIA
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
من که باور می کنم شماها را نمیدانم ؟؟؟!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹
آل سعود از نسل ابوسفیان و هند چگر خوارند.پس باید بیشتر مراقب بود.