بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶

درآمد مالیاتی ایران از نفتی پیشی گرفت

کد خبر : ۱۵۵۰۴۸
روزنامه گاردین انگلستان به نقل از معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: برای نخستین بار در 50 سال گذشته، درآمد مالیاتی ایران از درآمد نفتی آن پیشی گرفت و این کشور موفق به کاهش وابستگی خود به درآمد نفتی گردید.

به گزارش ایرنا، علی کاردور در گفت و گو با گاردین، اظهار داشت: استراتژی اقتصادی حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری ایران به طور چشمگیری از وابستگی کشور به نفت کم کرد و در عوض مالیات بیشتری جمع آوری شد.

وی در حاشیه دومین نشست ایران - اروپا در ژنو به گاردین گفت: برای نخستین بار در نیم قرن گذشته، سهم درآمدهای نفتی دولت کمتر از چیزی است که از مالیات ها از جمله مالیات بر ارزش افزوده، بدست می آید.

کاردور افزود: تنها 10 درصد تولید ناخالص داخلی ایران هم اکنون وابسته به نفت است و تقریبا 20 درصد درآمدهای نفتی به صندوق ذخیره ارزی واریز می شود تا از آن برای اهداف توسعه کشور استفاده گردد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
به چه قيمتي بنويس درامد مميزان هم بيشتر شد و صد البته نارضايتي مردم
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۳
فعلا که قیمت نفت پایین میباشد معلومه کمتره
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷
هشدار که با این روند ضربه سختی به تولید کنندگان خواهید زد و مطمئن باشید سال آینده ارقام مالیات دولت مثل امسال نخواهد بود.
اخذ مالیات های سنگین من را یاد مالیات های مردم ناتینگهام (رابین هود) می اندازد.