بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲

مدال افتخار صادر کننده نمونه بر سینه سایپا

کد خبر : ۱۵۶۰۱۳
به گزارش سایپا نیوز، در مراسمی که به مناسبت روز ملی صادرات و با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت معدن و تجارت، وزیر امور خارجه، جمعی از مدیران دولتی و مدیران عامل شرکت های صنعتی برگزار شد گروه خودروسازی سایپا توانست برای هشتمین بار عنوان صادر کننده نمونه کشوری در حوزه خودرو را کسب و مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا لوح صادر کننده برتر را از دست معاون اول رئیس جمهور دریافت کند.

گروه سایپا بر اساس استراتژی تعریف شده و در راستای تاکیدات مدیریت ارشد گروه در سال 94 نیز موفق شد با همت کارکنان تلاشگر خود و علی رغم وجود مشکلات موجود در حوزه بین الملل، با ارسال محصولات خود به بازار کشورهای هدف، عنوان صادرکننده نمونه در حوزه خودرو را از آن خود کند.

گروه سایپا با تکیه بر مزایای اقتصادی و رقابتی محصولات خود و بهره گیری از توان بازاریابی خود در حوزه جهانی توانسته به صورت مستمر در عرصه صادرات خودرو به عنوان شرکتی برتر خود را معرفی کند و بر همین اساس تا کنون 8 بار عنوان صادر کننده برتر و 2 بار عنوان صادرکننده ممتاز را به دست آورده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ایرانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۸
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتما با لگنی بنام پراید و وانت دمپایی جلو بسته پراید ؟ اقا چجوری بگیم خرید خودروی صفر بی کیفیت ایرانی تا رسیدن به قیمتی منصفانه و کیفیتی معقول ممنوع
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۰
وقعا چه طنز دردناکی!!!
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۱
این یعنی ادامه دهن کجی دولت به ملت!! پس از قضیه «خودروی گران نخرید»، این چندمین حمایت دولت از اینهاست! چرا باصطلاح خودروسازی که غیر از واردات خودروهای بی‌کیفیت چینی، کاری نداشته باید عنوان صادر کننده نمونه بگیرد؟ حتی قطعات پراید هم چینی شده! آنوقت لوح افتخار میگیرند!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
مدال افتخار سهامداران بدبخت به گردن باید بندازدمایه خجالت است با زیان دستوری مدال صادراتو به ایشان بدهید.
ایرانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
صادرات به جا اروپا امریکا .........یا یک کشور بدبخت مانند افغانستان وعراق ان هم تقریبا یک دهم قیمت ایران مسئولین از اینکه با این امار ها خودشان وامثال خود را گول میزنند چه لذتی میبرند به ما هم یاد بدهند تا شادی کنیم جشن صادرات فروغون بگیریم
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
ببینید دل مردم چقدر خون هست که بیش از 15 مورد نوشته ها غیر قابل انتشار است میلیون ها مدال خجالت برای مدیران سازنده خودرو بی کیفیت
کوروش
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۹
این مدال خجالت است