بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵

اقدام به خودکشی 16 زن در شهرستان گرگان

کد خبر : ۱۵۶۸۸۲
به نقل از پاسرو، فرهاد پادری‎ثانی در کارگروه اجتماعی استان گلستان گفت: در شهرستان گرگان 428 هزار و 232 نفر تراکم جمعیت داریم که از این تعداد 211 هزار و 700 نفر مرد و 156 هزار و 541 نفر زن می باشند.

وی با بیان اینکه جمعیت شهری به روستایی در گرگان سه به یک است، افزود: اعتیاد، طلاق و خودکشی از موثرترین علل آسیب‎های اجتماعی محسوب می شود که به طور جد جامعه ما را در معرض تهدید قرار می دهد.

پادری ثانی با بیان اینکه ششمین پایگاه خدمات اجتماعی بهزیستی در کوی اوزینه راه‎اندازی خواهد شد، ابراز داشت: پایگاه‎های خدمات اجتماعی در مناطق قزاق‎محله، قلعه محمود، امام رضا، انجیراب و قلعه حسن راه‎اندازی شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان گرگان با اشاره به اینکه توسعه پایگاه‎های خدمات اجتماعی در محلات آسیب‎خیز شهری، روستایی و حاشیه‎نشین ضرورت است، خاطرنشان کرد: ارائه آموزش‎های مهارت زندگی، آموزش‎های خانواده در مقاطع مختلف زندگی، فرزندپروری و پیشگیری از اعتیاد باید توجه کافی به آن صورت پذیرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶
عجب شانسی داشتند شوهرانشان...
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳
خیلی ضایع تیتر میزنی بورس نیوز
ناشناس
سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۱
والا....
حسن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
این جمع آمار زن مرد شد تفریبا 370000 هزار نفر پس ما بقیه چی هستند تا 428000 هزار 60 هزا نفر بدی نه زن هستند نه مرد لابد؟؟؟؟؟
ناشناس درجه یک
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۱
واقعا تیتر مزخرفی گذاشتید!!!!!!!!1