بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۹

رهبر داعش: اروپا را به خاک و خون بکشید!

کد خبر : ۱۵۷۱۷۲
خبرگزاری ایسنا: خبرگزاری ایتالیایی "آنسا" به نقل از منابع مذکور گزارش داد که ابوبکر البغدادی، رهبر داعش پس از حملات تروریستی اخیر در فرانسه به پیروانش دستور داده که برنامه‌هایی برای ترور تعداد زیادی از افراد، به گروگان گرفتن و منفجر کردن مراکز کشورهای مورد نظر طراحی کنند.

بنا به گزارش این خبرگزاری، رهبر داعش شخصا به پیروان خود و ناظران بر شبکه‌های این گروه در خارج دستور داده که دست به حملات انتقام جویانه علیه دیگر کشورهای اروپایی شرکت کننده در ائتلاف تحت رهبری آمریکا بزنند.

منابع مذکور تاکید کردند این اطلاعات در اسنادی که سازمان اطلاعات عراق آن را در اختیار دارد موجود است.

روز یکشنبه، ابراهیم الجعفری، وزیر امور خارجه عراق نیز گفت که کشورش به اطلاعاتی دست یافته‌ که نشان می‌دهد فرانسه، آمریکا و ایران در میان کشورهای هدف حمله تروریست‌ها قرار دارند.

وی اعلام کرد که سازمان اطلاعات عراق این اطلاعات را قبل از حمله پاریس به کشورهایی که هدف قرار می‌گیرند انتقال داده است.

جمعه گذشته در چند حمله تروریستی همزمان در پاریس صدها تن کشته و زخمی شدند. 

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اصیل
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۱
قرار بود در ایران هم جنایت کنند که ۱۶ نفر در نقاط مختلف کشور دستگیر شدند،ضمنا بنده از همینجا به تمام مسؤلین امنیتی جهان هشدار میدهم یکی از اهداف تروریسم دستیابی به سلاحهای هسته ایست واگر سیستمهای امنیتی کشوری ضعیف شود این اتفاق خواهد افتاد وجهان را به خطر می اندازد.