بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳

آمبولانس پر از مواد منفجره کنار ورزشگاه هانوفر

کد خبر : ۱۵۷۲۵۶
یک آمبولانس پر از مواد منفجره در نزدیکی ورزشگاه شهر هانوفر پیدا شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از dpa، قرار بود تیم ملی فوتبال آلمان در دیداری دوستانه در شهر هانوفر آلمان به مصاف تیم ملی هلند برود.

همه چیز برای برگزای این دیدار دوستانه آماده بود و حتی بلیت‌های بازی هم به فروش رفته بودند اما در نهایت این دیدار لغو شد.

آمبولانس پر از مواد منفجره کنار ورزشگاه هانوفر

رسانه‌های آلمانی پیش از این اعلام کردند یک چمدان پر از مواد منفجره در ورزشگاه پیدا شده است و به همین خاطر، تماشاگران به سرعت بیرون برده شدند و این بازی لغو شد.

اروپا روزهای بسیار سخت و وحشت آوری را پشت سر می‌گذارد و تهدید به بمب‌گذاری توسط گروه‌های افراطی، آرامش را از این قاره آرام گرفته است. سه روز پیش هم در پی چند حمله تروریستی در پاریس حدود 132 نفر کشته و 350 نفر زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش کشورهای اروپایی و غربی را تهدید کرده است که چنانچه به حملات خود به خاک سوریه و عراق ادامه دهند، آرامش آنها را برهم خواهد زد و به این وعده خود هم عمل کرده است زیرا پیش از این هم دیدار تیم ملی فوتبال اسپانیا برابر بلژیک از ترس حملات تروریستی لغو شد. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶
چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی.