سنا:بهبود وضعیت اطلاعرسانی صندوقهای سرمایهگذاری
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه، "رضا کیانی" با بیان این که از این پس مدیران صندوقهای سرمایهگذاری ملزم هستند پیش از آغاز به فعالیت، تارنمای مربوط به صندوق تحت مدیریت خویش را راه اندازی کنند افزود : تا کنون 8 صندوق سرمایه گذاری تارنمای خود را مطابق با ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار راه اندازی کرده اند و سایر صندوق ها نیز در حال راهاندازی تارنماهای خود هستند، وی اظهار داشت : صندوق سرمایه گذاری اقتصاد نوین هم که به تازگی مجوز پذیره نویسی دریافت کرده تارنمای اختصاصی صندوق سرمایه گذاری خود را راهاندازی کرده است.
کیانی در مورد بازدهی صندوقهای سرمایهگذاری گفت : چهار صندوق کارگزاری بانک ملی، پیشتاز، سهم آشنا و نهایت نگر (از ابتدای تاسیس) پر بازدهترین صندوقها بودهاند. صندوق سرمایهگذاری بانک ملی با گذشت 172 روز از شروع فعالیت خود، 78 درصد بازدهی داشته و بازدهی متوسط روزانۀ این صندوق برابر با 46/0 درصد است. بازدهی از ابتدای تأسیس صندوقهای سرمایهگذاری پیشتاز و نهایتنگر نیز برابر با 62/33 و 16/33 و بازدهی متوسط روزانۀ این دو صندوق به ترتیب برابر با 20/0 درصد و 15/0 درصد بوده است.
صندوق سرمایهگذاری سهم آشنا هم که به تازگی با تغییر مدیر سرمایهگذاری خود مواجه شده است در طول دورۀ 6 ماهۀ فعالیت خود 48/33 درصد بازدهی کسب کرده و بازدهی متوسط روزانۀ این صندوق سرمایهگذاری 18/0 درصد است. رییس اداره امور نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه در هفتۀ کاری منتهی به 8/8/1387بازده متوسط هفتگی صندوقهای سرمایهگذاری منفی 98/1درصد و بازدهی بازار طی مدت مشابه برابر با منفی 87/5 درصد بوده است، افزود : در این مدت صندوقهای سرمایهگذاری آگاه ، سهم آشنا و شاداب صندوقهایی بوده اند که بازدهی مثبت را به سرمایهگذاران خود به ارمغان آوردند.
کیانی با اشاره به این که از لحاظ ارزش خالص داراییهای صندوقهای سرمایه گذاری (در سهام)، صندوق سرمایهگذاری پیشتاز با حدود 23میلیارد ریال بزرگترین صندوق محسوب می شود ، اضافه کرد : پس از این صندوق، صندوق سرمایه گذاری نهایت نگر و حافظ با 9/12 و 6/11میلیارد ریال بزرگترین صندوقهای سرمایهگذاری هستند. وی خاطرنشان کرد تا کنون 778 سرمایهگذار حقیقی در صندوق ها سرمایهگذاری کردهاند که 53 درصد مالکیت صندوقها در اختیار آنهاست . این در حالی است که صندوق سرمایهگذاری پیشتاز با 204 سرمایهگذار حقیقی که 84 درصد ارزش کل داراییهای صندوق متعلق به آنهاست بیشترین مخاطب را در بین سرمایهگذاران حقیقی داراست.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
