بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۳

ایسنا:قيمت‌ سكه در بازار

کد خبر : ۱۵۷۴۰
نايب رييس اتحاديه طلا و جواهر تهران علت استقبال نكردن از خريد و فروش طلا در بورس كالا را اطلاع نداشتن مردم از چگونگي انجام معاملات عنوان كرد.

محمد كشتي‌آراي در گفت‌وگو با خبرنگار اصناف خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به مقدار اندك معاملات طلا در بورس كالا اظهار كرد: در حال حاضر خود مسئولان بورس كالا هم از كم بودن معاملات طلا راضي نيستند ولي واقعيت اين است كه معاملات طلا در بورس هنوز جا نيافتاده است.

 

* بورس طلا با تبليغات فعال مي‌شود

او گفت: بسترسازي و اطلاع‌رساني در اين زمينه كم و تبليغات اندكي انجام شده است و هنوز مردم نمي‌دانند كه مي‌توانند به صورت كاملا عادي به خريد و فروش طلا در بورس اقدام كنند؛ اگر كار تبليغي مناسبي در اين زمينه انجام شود مردم قطعا از خريد و فروش طلا در بورس كالا استقبال مي‌كنند.

به گزارش ايسنا در مهر ماه در بورس كالا مجموعا 24 كيلو و 445 گرم طلا معامله شده است كه ارزش ريالي آن شش ميليارد و 446 ميليون و 418 هزار ريال بوده است.

 

* اعطاي كد مخصوص به كليه واحدهاي صنفي توليدي تا پايان آذر

نايب رييس اتحاديه طلا و جواهر تهران با اشاره به اعطاي كد مخصوص به تمام واحدهاي توليدي طلا تا پايان آذرماه گفت: اداره استاندارد و اتحاديه با تشكيل پرونده براي واحدهاي توليدي به تمامي آن‌ها كد و شناسه مخصوص اعطا مي‌كنند و از طريق اين كد مشخص مي‌شود كه طلاي توليد شده در چه كارگاهي توليد ‌شده است چون اين كدها بايد بر روي تمام طلاهاي ساخته شده در يك كارگاه حك شود.

كشتي‌آراي گفت: مهلت دريافت اين كدها تا پايان شهريور بود ولي با توجه به مشكلاتي كه برخي واحدهاي توليدي در مورد تجاري بودن محل كارشان داشتند اين زمان تا پايان آذرماه تهديد شد.

وي تاكيد كرد: از اول دي ماه توليد هر نوع طلاي بدون شناسه و كد تخلف محسوب مي‌شود.

 

* پيش‌بيني آينده قيمت جهاني طلا دشوار است

كشتي‌آراي درباره تاثير انتخابات آمريكا بر قيمت جهاني طلا گفت: افزايش30 دلاري روز چهارشنبه قيمت جهاني طلا، تاثير خود را در بازار تهران با افزايش دو هزار توماني قيمت سكه نشان داد اما اين افزايش فقط چند ساعت به طول انجاميد و در حال حاضر قيمت‌ها تقريبا تفاوتي با قبل ندارد.

او گفت: تا حدود دو ماه ديگر كه رييس‌جمهور جديد آمريكا به كاخ سفيد مي‌رود و برنامه‌هاي اقتصادي خود را اعلام مي‌كند نمي‌توان پيش‌بيني دقيقي از وضعيت بازار ارائه داد.

 

* قيمت‌ها در بازار تهران

به گزارش ايسنا در حال حاضر قيمت سكه بهار آزادي طرح قديم 225 هزار تومان و طرح جديد 189 هزار و 500 تومان است.

سكه نيم‌بهار آزادي96هزار تومان و ربع سكه بهار آزادي 49 هزار و 500 تومان معامله مي‌شود؛ هر گرم طلاي 18 عيار هم 18 هزار و 700 تومان ارزش دارد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر