بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰

گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان تنها 8 دقیقه طول کشید

کد خبر : ۱۵۷۹۳۲

این منبع آگاه ضمن تکذیب خبر مربوط به جزئیات دیدار ظریف و جبیر به «انتخاب» گفت: گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان تنها 8 دقیقه طول کشید.

لازم به ذکر است که امروز برخی رسانه های عربی مدعی مذاکرات 3 ساعته ظریف و جبیر در 23 آبان‌ماه در حاشیه نشست وین 2،شده بودند.

این رسانه ها همچنین ادعا کرده بودند که در این نشست طولانی، طرفین در مورد بسیاری از مسائل منطقه ای گفتگو کرده اند.
 
به نظر می آید برخی رسانه ها در ادامه جوسازی و شایعه پراکنی بی سابقه خود علیه ظریف، این بار درصددند با انتشار دروغ هایی مثل  نشستن طولانی مدت وزیر خارجه ایران در برابر فردی که بیشترین توهین ها را داشته و گوی سبقت را از صهیونیست ها ربوده، موضع محکم وزارت خارجه در قبال عربستان را کوچک شمرده و چنین القا کنند که ایران را در برابر سعودی ها کرنش کرده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸
این رسانه ها بنگاه سخن پراکنی نیستند بنگاه دروغ پراکنی هستند

به اینا هم میشه گفت رسانه؟

ما هنوز داغ قربانیان کشورمون و بقیه کشورهای مسلمان در حادثه منا رو فراموش نکردیم که بشینیم جلوی وزیر خارجه عربستان صحبت کنیم...!

اینا شخصیتشون فاقد هرگونه ارزشی هست
بانوی ایرانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
بزرگی به عربده کشی نیست یک سیاستمدار فهمیده ای مثل اقای ظریف خودش می داند کجا باید صدایش را بلند کند کجا ارام ,لازم بداندجایی که برای کشورش وملتش سود دارد کرنش هم می کند وچیزی هم از ارزش او کم نمی شود .ما در دوره قبل جلو هر کس ونا کسی سر خم کردیم و ده کوره هایی مثل امارات را تبدیل به اروپا کردیم ترکیه راه زن از اسیایی بودن خجالت می کشید وخودش را به اروپا چسبانده بود .چه کشورهایی که از بغل همین تحریم ما به نان ونوایی رسیدند بقول معروف برای ما ابی در نیامد برای دیگران نان شد .ما از طلا شدن توسط خود بزرگ بینی شما پشیمان شده ایم بگذارید همان مس بمانیم .در ضمن در کار وزارت خارجه هم دخالت نکنید .
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
اول مرگ بر آل سعود بعد مرگ بر اسراییل و امریکا.
ناشناس
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷
بابا ، اونا رو که کشتی ، حالا نوبت اینه!