بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵

کنایه نوبخت به تهدیدات اخیر اردوغان

کد خبر : ۱۵۸۰۶۲
نوبخت گفت: اردوغان اگر ادعا، تهدید و هشدار داده، بداند که وزیر خارجه ایران به بالاتر از وی گفت که هیچ‌وقت یک ایرانی را تهدید نکند. بالاتر از اینها هم نتوانستند ما را تهدید کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت صبح امروز در نشست هفتگی خود با خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزرای تسینم و در واکنش به سخنان اخیر رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه درباره گفت وگوی تلفنی خود با حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، گفت: اظهارات آقای اردوغان درباره ایران هم نادرست و هم سوال برانگیزاست؛ این تماس تلفنی مربوط به مردادماه بود و آقای اردوغان در خلال صحبت‌هایی که داشت، گفت که یک رسانه ایرانی مطلبی درباره او و خانواده‌اش زده که جناب رئیس‌جمهور هم گفتند در ایران آزادی بیان است و اصلا بحث تهدید نبود.

وی افزود: آقای اردوغان اگر ادعا، تهدید و هشدار داده، بداند که وزیر خارجه ما به بالاتر از او گفت که هیچ‌وقت یک ایرانی را تهدید نکند. بالاتر از اینها نتوانستند ما را تهدید کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: مشاوران آقای اردوغان اطلاعات درست به او بدهند و ترکیه را با همسایگانش درگیر نکنند. آنها معضلات زیادی دارند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سالار
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
این رجب باید یه کف گرگی درست حسابی بخوره.مرتیکه....
احمد زاعی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵
اقای اردغان ورژیم سعودی و حاکمان قطر از جمله حامیان اصلی داعش میباشد انشالله در جنگ جهانی سوم که بزودی شروع میگردد تکلیف همه روشن میگردد.با تشکر
الکس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷
بله این تهدیدات و تهدیدات قبلی باعث میشه این وسط ملت ایران تاوان پس بده....به شماها هیچ آسیبی نمیرسه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۳
نابودی, درگیری ,جنگ وخونریزی بین مسلمانان درخاورمیانه ,وفراموشی فلسطین آرزوی دیرینه صهیونسیتهاست دارد به واقعیت میپوندد