بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳

کاندیدای انتخابات مجلس دهم به قتل رسید

کد خبر : ۱۵۸۳۶۳
وی صبح امروز هنگامی که به دعوت یکی از اهالی منطقه فلک‌الدین که از نزدیکانش بود به آن‌جا می‌رود، از ناحیه‌ی چپ گردن مورد اصابت ضربه‌ی چاقوی میزبان قرار ‌می‌گیرد.
 
ضربه‌ی فرد ضارب به سمت چپ گردن مرحوم ملکی‌طولابی اصابت نمود که بر اثر شدت خون‌ریزی، جان خود را لحظاتی بعد از دست داد.
 
پیکر مرحوم طولابی ساعت 11:30 امروز به پزشک قانونی خرم‌آباد منتقل شد تا مراحل قانونی جهت صدور جواز دفن صورت پذیرد.
 
نجفی فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌آباد  هویت قاتل با مشخصات «الف.م» مشخص است و تلاش برای دستگیری او ادامه دارد افزود: مقتول ‌با سلاح سرد چاقو به قتل رسیده و هنوز علت و انگیزه این قتل مشخص نیست.
 
 مرحوم "هوشیار ملکی‌طولابی" دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی برق و الکترونیک و کارشناسی ارشد علوم سیاسی بود. وی ساکن تهران و
 
ملکی‌طولابی که از فرهنگیان آموزش و پرورش و مدرس دانشگاه نیز بود، در مقطع دکترا نیز تحصیل می‌کرد و قصد داشت چند روز دیگر جهت حضور در انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه زادگاهش، نام‌نویسی نماید.
 
منبع: روزنو
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۵:۴۳
به روستاییان برای خرید وانت بازتسهیلات پرداخت میشود
محمد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰
امنیت در حد بوندس لیگا