بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷ - ۰۹:۲۰
مدیر عامل سابق شرکت بورس

همچنان بر گفته خود تأكيد دارم

من همچنان از اجرای این بند حمایت می کنم و تاکید دارم که باید به جهت شفاف سازی و جلوگیری از ریسک اخلاقی نسبت به افشای حقوق مدیران شرکتها اقدام شود . چراكه این اقدام جلوی هر گونه شایعه در مورد مدیران زحمتکش را نیز خواهد گرفت.
کد خبر : ۱۵۹۴۱
مطبوعات و اصحاب رسانه باید مدیر عامل و هیات مدیره جدید شرکت بورس را در رسیدن به اهداف مورد نظر ياری نمايند چرا که بورس به عنوان یک نهاد ملی بايد تقویت شود.

دکتر رحمانی مدیر عامل سابق شرکت بورس در اولين گفتگوي خود با بورس نيوز پس از کناره گیری از سمت مدیر عاملی اين شرکت با بیان مطالب فوق اظهار داشت: رسانه ها باید همچون گذشته با انتشار اخبار و گزارشات دقیق و به موقع خود نسبت به ارتقای بازار سرمایه و نیز اقتصاد کشور کمک نمایند.

رحمانی با تاکید بر یکی از مسایل مهمی که در زمان مدیر عاملی نیز با جدیت پیگیر آن بود افزود: من در گذشته نیز اعلام کرده ام که باید حقوق و مزایای مدیران شرکتها اعم از تمامی فعالیت های آنها در سمت هیات مدیره دیگر شركتها ونيز درآمد حاصل از فعالیتهای مشاوره ای آنها مشخص شود.

وی خاطر نشان کرد: در استاندارد حسابداری شماره 12 ایران افشای اطلاعات اشخاص وابسته که بر اساس استاندارد حسابداری بین المللی شماره 24 مي باشد افشای حقوق و مزایای مدیران حذف شده در صورتیکه در استاندارد بین المللی بر افشای این ارقام تاکید شده است.

رحمانی یادآور شد: در نامه ای به سازمان حسابرسی خواستار اصلاح این بند شدم تا به صورت واضح و شفاف حقوق و مزایای مدیران افشا شود و این مسئله نیز در يک جلسه هم اندیشی در بین مدیران و مسولین شرکتها مطرح شد و آنها نیز حاضر به همکاری شدند.

مدیر عامل سابق شرکت بورس در پایان گفتگوی خود تصریح کرد: من همچنان از اجرای این بند حمایت می کنم و تاکید دارم که باید به جهت شفاف سازی و جلوگیری از ریسک اخلاقی نسبت به افشای حقوق مدیران شرکتها اقدام شود . چراكه این اقدام جلوی هر گونه شایعه در مورد مدیران زحمتکش را نیز خواهد گرفت.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر