بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸

عدم اجرا و بى اعتنايى به ابلاغيه وزير از سوى اداره کل بنادر استان هرمزگان

کد خبر : ۱۵۹۶۹۹
بر خلاف دستور وزیر راه و شهرسازی؛ راهبری، تعمیر و نگهداری 7 فروند از شناورهای جستجو و نجات بندر شهیدرجایی و بنادر تابعه به یکی از شرکت های وابسته به سازمانها و صندوق های بازنشستگی سازمان بنادرو دريانوردى و تعاونی کارکنان واگذار شد.

طبق اخبار واصله و دریافت نظرات کارشناسان شرکتهای دریایی، بندر شهید رجایی در یک دهن کجی آشکار به ابلاغیه وزیر محترم راه و شهرسازی؛ راهبری، تعمیر و نگهداری 7 فروند از شناورهای جستجو و نجات بندر شهیدرجایی و بنادر تابعه را علیرغم ابلاغیه وزیر در خصوص عدم انعقاد قرارداد با شرکت های وابسته به سازمانها و صندوق های بازنشستگی و تعاونی کارکنان، این مناقصه به شرکت تعاونی دریانوردان بحر خزر منطقه آزاد انزلی واگذار شد.

شایان ذکر است به قرار اطلاع تائیدیه ارزیابی کیفی این شرکت فاقد صلاحیت با فشار مسئولین بندر محقق گردیده و به نظر میرسد بار دیگر فاجعه ای مشابه ( غرق شدن 17 نفر در آبهای هرمزگان) و حوادثی از این دست درآبهای پرخطر و پرریسک بندر هرمزگان در پیش باشد.

اين تخلف از سوى سيستمهاى نظارتى و بازرسى کل کشور در حال رسيدگى است ولى اميد است مديران عالى سازمان بنادر قبل از هر چيز جلوى واگذارى و انعقاد چنين قراردادهاى توام با رانت را بگيرند و براى ابلاغيه وزير راه و شهرسازى احترام بيش از پيش قائل شوند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
بخش خصوصی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰
درمورد شرکتهای نگین سبز خاورمیانه و هدایت کشتی خلیج فارس و دیگر شرکتهای رانت خوار وابسته به صندوق بازنشستگی سازمان بنادر و دریانوردی؟