بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۴

روحانی هفته آینده با پاپ دیدار می‌‌کند

کد خبر : ۱۵۹۸۱۵
رئیس جمهوری کشورمان طی سفر اروپایی خود، علاوه بر دیدار با مقامات سیاسی، با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان نیز دیدار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در سفر هفته آتی خود پس از دیدار با مقامات ایتالیایی، با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان نیز دیدار و گفتگو خواهد داشت.

رویترز به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد که رئیس جمهوری حسن روحانی، در اولین سفر خارجی خود پس از رفع تحریم‌ها از ایتالیا و فرانسه دیدار خواهد کرد.

این منبع گفت که روحانی روزهای 25 و 26 ژانویه در ایتالیا خواهد بود و روز 27 ژانویه عازم پاریس خواهد شد. روحانی در روز اول از سفر خود به ایتالیا، با رئیس جمهوری این کشور، نخست‌وزیر و رهبران و تجار بزرگ ایتالیایی دیدارهایی را خواهد داشت. همچنین در روز دوم از سفر خود با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان دیدار خواهد کرد.

پیشتر قرار بود که روحانی در ماه نوامبر از این دو کشور دیداری داشته باشد، اما در پی حملات تروریستی به پاریس، انجام این سفر به تعویق افتاده بود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
محبت
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۳
جناب روحانی نکند قسمتی از پول رفع تحریمها را میخوای به پاپ هدیه کنی ؟؟نکنی اینکاره مردم گرفتارند؟؟؟