گزارش تفریغ بودجه ۹۳ تقدیم مجلس شد
به گفته رحیمی بودجه سال ۹۳ دارای ۱۹۰ بند و جزء بوده که در ۵۹ بند و جزء موردی ناشی از عدم اجرای قانون مشاهده نشده است، ۲۴ درصد احکام قانون به طور کامل یا جزئی اجرا نشده و ۱۶ درصد اهداف قانونگذار نیز به صورت کامل یا جزئی محقق نشده است.
رحیمی همچنین از عدم شفافیت بودجه شهرداری ها، سازمان تامین اجتماعی و ۱۴۰ شرکت دولتی انتقاد کرد و گفت: گزارش تفریغ بودجه به دلیل دارا نبودن حجم کل بودجه کشور نمی تواند کامل بوده و اهداف مصرح قانونی را تامین کند.
رئیس دیوان محاسبات اعلام کرد که بودجه سالانه کشور رشد ۲۴ درصدی نسبت به سال گذشته داشته و ظرف ۵ سال گذشته، بودجه کل کشور معادل ۱۱۸ درصد به عبارتی تقریباً به ۲ برابر افزایش یافته است.
به گزار مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از دریافت گزارش تفریغ بودجه سال ۹۳، ضمن تشکر از رئیس دیوان محاسبات به خاطر ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه گفت: این گزارش به نمایندگان کمک می کند تا به کاستی های اجرای بودجه وقوف بیشتری داشته باشند و بتوانند بودجه سال ۹۵ را به طور دقیق تری تصویب کنند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
بودجه عمرانی دولت = 0
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

