بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۳ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۳
پيش بيني محقق شد

اهالي مستطيل شيشه اي تالار

و اهالي تالار معتقدند در صورت تداوم اين روند اين دو شركت در سال مالي جاري بطور حتم با تعديل منفي رو به رو خواهند بود كه اين مسئله موجب نگراني سهامداران اين دو شركت شده است .
کد خبر : ۱۶۰۴۲
با اتمام ساعات معاملات روز يكشنبه 3/9/87 شاخص بورس ( سود نقدي و قيمت ) با 16/279 واحد كاهش به 3/39438 رسيد.

همچنين شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) نيز با 38/68 واحد كاهش به رقم 26/8200 رسيد .

همين وضعيت را در شاخص بازار دوم ( تالار فرعي ) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 56/22 واحد كاهش عدد 28/12935 را تجربه كرد. شاخص قيمت نيز در روز جاري با 51/69 واحد كاهش به رقم 96/9781رسيد.

گفتني است ارزش كل معاملات اين روز با 4/46 درصد كاهش نسبت به روز گذشته به رقم 56/57 ميليارد ريال رسيد كه 7/30درصد از ارزش كل معاملات اين روز به نماد بانك اقتصاد نوين تعلق داشت .

همچنين در اين روز نماد والبر با 84/0 واحد تأثير بر شاخص بيشترين تأثير مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل فملي با 95/15 واحد كاهش ، بيشترين تأثير منفي را بر روي شاخص گذاشت.

به گزارش بورس نيوز ؛ همانطور كه ديروز هم اشاره كرده بوديم شاخص قيمت در روز جاري 69 واحد كاهش را تجربه كرد . كارشناسان معتقدند شاخص تا سطح 9500 به روند كاهشي خود ادامه خواهد داد .

شنيده ها از كاهش 30 دلاري قيمت متانول در بازار هاي آسيايي حكايت دارد كه به اين ترتيب متانول هم اكنون در سطح 200 دلار داد و ستد مي گردد . اين در حالي است كه پتروشيمي خارك در بودجه سال جاري خود قيمت اين محصول را 370 دلار در نظر گرفته است .

گفتني است پتروشيمي خارك در روز جاري مشمول قانون رفع گره معاملاتي شد كه با 3 درصد افت قيمت به كار خود پايان داد. پتروشيمي فن آوران نيز در روز جاري با كاهش قيمت رو به رو بود . كاهش قيمت متانول اثرات منفي بر بودجه اين دو شركت خواهد گذاشت و اهالي تالار معتقدند در صورت تداوم اين روند اين دو شركت در سال مالي جاري بطور حتم با تعديل منفي رو به رو خواهند بود كه اين مسئله موجب نگراني سهامداران اين دو شركت شده است .

اما نزديك به 30 درصد از ارزش معاملات اين روز به معاملات سهام بانك اقتصاد نوين تعلق داشت . بعد از بانك اقتصاد نوين بانك كارآفرين نيز در روز جار با حجم بالاي معاملات رو به رو بود. از شركت هاي امين سرمايه گذاران و شركتهاي توليدي مواد شيميايي ايران به عنوان فروشندگان اين سهم در بازار امروز نام برده مي شود .

همچنين در مورد سهام شركت سايپا كه در هفته گذشته با عرضه سنگين سهام آن ، به يكباره شاهد كاهش حجم معاملات در اين نماد بوديم ، قابل اشاره است با توجه به وضعيت معاملات و تقاضاي سهم به نظر مي رسد اين نماد دوباره مورد اقبال سرمايه گذاران قرار گيرد .

به گزارش بورس نيوز ؛ در مجموع معاملات اين روز 164 نماد مورد معامله قرار گرفت كه 68 نماد با افزايش قيمت و 88 نماد با كاهش قيمت مواجه شدند . همچنين نماد چادر ملو بيشترين تقاضاي فروش را از آن خود كرد و در مقابل آبگينه بيشترين تقاضاي خريد را در روز جاري بخود اختصاص داد .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر