بورس کالا برگزار کرد
دومين دوره آموزشي مشتريان بازرگاني پتروشيمي با چگونگي عرضه و خريد محصولات پتروشيمي
در انتها مديريت بازرگاني داخلي پتروشيمي و مدير عامل كارگزاری بانك ملي به پاسخ سؤالات مشتريان در زمينه چگونگي خريد محصولات پتروشيمي از طريق بورس پرداختند
در اين نشست كه با حضور مديران و كارشناسان شركت بازرگاني پتروشيمي ايران ، بورس كالا و مديران واحدهاي توليدي صنايع پايين دستي پتروشيمي برگزار گرديد ، مدير عامل كارگزاري بانك ملي بيان نمود شركت كارگزاري بانك ملي ايران (سهامي خاص )همزمان با راه اندازي بورس نفت و محصولات پتروشيمي در تاريخ 28 بهمن 1386 توانسته است طي سال جاري بالغ بر 30 محصول شيميايي و پليمري را به ارزشي بالغ بر 200ر3 ميليارد ريال در بورس كالا پذيرش و عرضه نمايد اين شركت در بورس اوراق بهاردار تهران توانسته در سال جاري به عنوان كارگزار برتر در رينگ محصولات پتروشيمي شناخته شود .
سپس به صورت خلاصه بحث هاي مربوط به مزاياي بورس كالا از ديدگاه اقتصاد كلان و بورس كالا به لحاظ اجرايي پرداخته شد .
در انتها مديريت بازرگاني داخلي پتروشيمي و مدير عامل كارگزاری بانك ملي به پاسخ سؤالات مشتريان در زمينه چگونگي خريد محصولات پتروشيمي از طريق بورس پرداختند .
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
