حراج ساعت احمدی نژاد به نفع آزادی زندانیان
اسدالله جولایی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ماجرای حراج یکی از هدایای ریاست جمهوری به ستاد دیه گفت: یک روز آقای احمدی نژاد (رئیس جمهور سابق) یک ساعت طلا که هدیه امیر کویت به رئیس جمهور ایران بود را به ستاد دیه هدیه داد که حدود ۴۰ میلیون تومان ارزش دارد که ما اکنون می خواهیم در قالب طرح همت عالی این ساعت را با مبلغ پایه ۲۰۰ میلیون تومان حراج کنیم.
وی افزود: هم اکنون ۵ هزار زندانی چک و ۱۲۰۰ زندانی دیه در زندانها داریم. از خیرین که همیشه حامی ستاد دیه بوده اند هم می خواهیم در این حراج خیرخواهانه شرکت کنند تا عواید آن موجب آزادی تعداد زیادی از زندانیان در ایام نوروز شود.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
آخر خودنمایی
پاسخ
مگر هدایا را باید از ریاست جمهوری خارج می کرد؟ جالبه ؟ سواستفاده چی !!!!!!!!!!!!!
پاسخ
این هدیه مال مردم ایران است،نه شخص،،،چرا که ایشان یا هر کس دیگر اگر رییس جمهور نباشد هرگز هدیه ای از روسای کشورها نخواهد گرفت پس به اعتبار کشور و رای مردم بوده و صاحب هدایا نیز کشور است ،سید بزرگوار هم موزه هدایای رییس جمهور را تاسیس کردند که اینها در تملک شخص نماند ولی ظاهرا بعضیها هنوز نمی خواهند بفهمند
پاسخ
ده ساله دارم کار میکنم کل درآمدم هنوز 40 میلیون نشده
پاسخ
باز هم شیره میمالن به سر مردم
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

