ایلنا:تزريق نقدينگي باعث غربال صفهاي فروش خواهد شد
وي افزود: "برخي از شرکتها مانند چادرملو که قيمت تمام شده پرتفويشان يک چهارم قيمتي است که در تابلو قرار دارد باعث ايجاد صفهاي فروش شدهاند که دولت با حمايت از بازار و تزريق نقدينگي ميتواند صفهاي فروش را غربال کند."
نيکرفتار به وضعيت بحراني شاخصهاي بورسهاي جهاني اشاره کرد و اظهار داشت: "با سقوط شاخصهاي جهاني نسبت به دسامبر 2007 و روند کند تجارت جهاني، بازار سرمايه ايران نيز که به شاخصهاي جهاني وابسته است دچار بحران شده و از آنجا که اين سقوط از اراده بازار خارج شده و سهامداران جزء که لشکر بازار سرمايه هستند و چرخهاي بازار را روغنکاري ميکنند، دچار نوعي بياعتمادي شدهاند، حمايتهاي دولت ميتواند اعتماد را به بازار بر گرداند."
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اين حمايتها باعث دولتيتر شدن بورس نخواهد شد، اظهار داشت: "من اعتقاد ندارم که دولت هميشه بايد بورس را حمايت کند اما در شرايط کنوني براي حفظ اقتصاد کشور و کاهش اثرات بحران مالي، دخالت دولت توجيهپذير است و اين اتفاق در کشورهايي مثل هند، چين و روسيه نيز صورت گرفته است."
کارشناس مالي و اقتصادي بازار سرمايه به طرح تزريق 200 ميليارد تومان از سوي دولت به بازار سرمايه اشاره کرد و افزود: "ريسک تجاري شرکتها متأثر از عوامل دروني آنهاست. حال آنکه عوامل بيروني بر سهام شرکتها بيشترين تاثير را خواهد داشت و در نتيجه حمايت شرکتهاي بورسي بايد در قالب طرح تحول اقتصادي و برنامههاي بلندمدت صورت گيرد و مبلغ 200 ميليارد تومان تنها ميتواند باعث رونق بازار سرمايه که بازار محدودي است، شود. "
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
