بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۵

پذیره نویسی شرکت جدید و انحلال تعاونی ثامن الحجج

کد خبر : ۱۶۲۳۸۱
به نقل از اقتصادنیوز، غلامرضا ابوترابی از صدور مجوز عرضه عمومی اوراق بهادار شرکت سهامی عام در شرف تاسیس اعتباری ثامن و براساس موافقت اصولی بانک مرکزی خبر داد و گفت: سرمایه این شرکت 300 میلیارد تومان بوده و 106 هزار و 64 موسس حقیقی و دو موسس حقوقی و شامل دو شرکت سهامی عام نگین خاتم ایرانیان و سرمایه گذاری گنجینه شایستگان 50 درصد از سرمایه را متعهد شده اند.

وی افزود: بنابراین 50 درصد معادل 150 میلیارد تومان و شامل 1.5 میلیارد سهم این شرکت به قیمت هر سهم 100 تومان پذیره‌نویسی خواهد شد.

به گفته ابوترابی این پذیره‌نویسی در 10 روز کاری و از طریق کارگزاران فرابورس و پس از اجازه انتشار اعلامیه پذیره‌نویسی از سوی اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری تهران انجام خواهد شد.

براساس این گزارش بورس پرس، به این ترتیب در حالی تعاونی اعتباری ثامن­ الحجج منحل می شود که در پی تشدید مشکل ناشی از ناتوانی تعاونی موسوم به ثامن­ الحجج در بازپرداخت سپرده­‌ها و نگرانی سپرده ­گذاران ،بانک مرکزی دی ماه سال گذشته اعلام کرد تعاونی اعتبار ثامن­ الحجج دانش آموختگان سبزوار از سال 1380 با عنوان تعاونی اعتبار صنفی تاسیس و بدون اخذ مجوز از بانک مرکزی شروع به فعالیت کرد. این تعاونی با سوء­استفاده از خلاء قانونی، با جمع­ آوری منابع سپرده گذاران و گسترش قارچ­ گونه و خارج از قاعده شعب خود در سراسر کشور، بر حجم فعالیت‌هایش افزود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
حمید
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۳
این خبر(پذیره نویسی)مربوط به موسسه اعتباری ثامن(یاهمان موسسه اعتباری ثامن الائمه سابق)میباشدوهیچ ارتباطی به موسسه ی منحل شده ی ثامن الحجج ندارد!-لطفادرنوشتن متن هایتان دقت کافی به خرج دهیدوفرافکنی نکنید!