تحقق كامل بودجه " بترانس "
به گزارش بورس نيوز سهام شركت ايران ترانسفو از سال 1369 در بورس اوراق بهادار دادو ستد مي گردد . همچنين سهام اين شركت در 3 ماه گذشته كه بورس در وضعيت نامناسبي قرار گرفته است بازدهي معادل 67/35 درصد داشته است و با توجه به اقبال خوب فعالان بازار سرمايه سهم توانسته است در اين مدت ميانگين رتبه نقدشوندگي 5 را در بورس كسب نمايد.
به گزارش بورس نيوز ؛ اين شركت اخيراً ساخت يك راكتور شانت را با موفقيت به انجام رسانده است كه افشار مدير ارتباط ايران ترانسفو طي مصاحبه اي درباره اين راكتور به بورس نيوز گفت: با توجه به نياز روزافزون صنعت برق كشور به توسعه شبكه انتقال انرژي و اراده مديران صنعت مبني بر بومي سازي دانش فني ساخت تجهيزات مورد نياز صنعت برق ، پروژه تحقيقاتي ساخت يك دستگاه رآكتور شانت با ولتاژ 400kV و توان 50MVAr بر اساس الزامات استاندارد IEC289 و مشخصات فني مورد نظر سازمان توسعه برق ايران ، در موسسه تحقيقات ترانسفورماتور ايران وابسته به شرکت ایـران ترانسفـو تعريف گرديد.
با عنايت به عدم وجود مدارك طراحي ، با اتكال به خداوند متعال ، مراحل طراحي اين رآكتور با موفقيت به دست نيروهاي متخصص موسسه تحقيقات ترانسفورماتور ايران و مهندسي و طراحي کارخانه قدرت شرکت ایـران ترانسفـو به انجام رسید .آزمايشگاه فشارقوي شرکت ایـران ترانسفـو با بكارگيري تمامي امكانات و تجهيزات خود و با تكيه بر تجربه نيروهاي متخصص خود ، موفق شد بخش عمده آزمونهاي الكتريكي رآكتور را با موفقيت و با نظارت نماينده كميته تحقيقات برق منطقه اي زنجان به انجام رساند.
با توجه به نتيجه خوب تستها و با نظرمثبت شركت توانير و شركت برق منطقه اي زنجان ، رآكتور مذكور توسط شركت ايـران ترانسفـو به محل پست فشارقوي 400/230/63 kV شهيد غايتي زنجان حمل گرديد.كليه مراحل نصب و راه اندازي توسط پرسنل مجرب شركت خدمات پس از فروش ايران ترانسفو با موفقيت به اتمام رسيد و پس از هماهنگي با ديسپاچينگ تهران و اخذ مجوزهاي لازم ، رآكتور 400kV ساخت شركت ايـران ترانسفـو در خط 400kV تبريز - زنجان وارد مدار گرديد.
لازم بذکر است که با تولید این رآکتور که برای اولین بار در تاریخ صنعت برق کشور طراحی و ساخته می شود . نه تنها می توان سالیانه از خروج میلیونها دلار ارز از کشور جلوگیری بعمل آورد، بلکه در انتقال بهینه انرژی به نقاط دوردست ، بدون تلفات انرژی و جلوگیری از هرگونه کاهش ولتاژ و صرفه جوئی در انرژی ، اقدام موثری را ایجاد کرد .
وي در خصوص طرحهاي ديگر اين شركت نيز به خبرنگار بورس نيوز گفت : در حال حاضر شرکت ایران ترانسفو با در اختیار داشتن امکانات بسیار خوب قادر به طراحی و ساخت انواع ترانسفورماتورهای مورد نیاز شبکه برق کشور می باشد . تولیدات این شرکت در خصوص ترانسفورماتور بشرح ذیل می باشد :
· انواع ترانسفورماتورهاي روغني توزيع تا ولتاژ 36 كيلو ولت و توان 5000 كيلو ولت آمپر ، ترانسفورماتورهاي فوق توزيع تا ولتاژ 145 كيلو ولت و توان 100 مگا ولت آمپر وترانسفورماتورهاي قدرت تا ولتاژ 420 كيلو ولت و توان 500 مگاولت آمپر
· انواع ترانسفورماتور توزيع هرمتيك ( روغني و با بالشتك گازي ) تا ولتاژ 36 كيلو ولت و توان 5000 كيلو ولت آمپر
· ترانسفورماتورهاي توزيع خشك رزيني تا ولتاژ 36 كيلو ولت و توان 3150 كيلو ولت آمپر
· راكتور شنت تا ولتاژ 400 كيلو ولت و توان 50 مگاوار
· انواع اتو ترانسفورماتورها
· انواع ترانسفورماتورهاي زمين
· ترانسفورماتورهای رکتی فایر
افشار در مورد كاهش قيمت جهاني فلزاتي همچون مس و فولاد نيز گفت : كاهش قيمت هاي جهاني موجب كاهش هزينه توليد شده است كه ايران ترانسفو از اين محل منتفع مي گردد . وي دليل اصلي پوشش 27 درصدي EPS اين شركت طي 6 ماه را منظور نشدن سود غير عملياتي عنوان كرد و اظهار اميدواري نمود بودجه بر آورد شده اين شركت بطور كامل محقق گردد .
