كسب رتبه اول بازدهي خودرو سازان
به گزارش بورس نيوز شركت موتور سازان تراكتور سازي ايران يكي از شركتهايي است كه در بخش ساخت قطعات و ماشين آلات ديزلي و كشاورزي از سال 1366 مشغول به فعاليت مي باشد .
قهرماني مدير مالي اين شركت در گفتگو با خبر نگار بورس نيوز گفت : يكي از مشكلات عمده اي كه در حال حاضر پيش روي اين شركت مي باشد مشكل كمبود نقدينگي است . وي مشكل مذبور را شامل حال تمامي شركتهاي توليد كننده در كشور دانست و افزود با تدابيري كه انديشيده شده است بودجه برآورد شده براي سال مالي جاري بطور كامل محقق خواهد شد .
قهرماني با تصريح بر روند رو به رشد اين شركت گفت : در سال مالي گذشته موفقيتهاي چشمگيري در زمينه صادرات در اين شركت بدست آمده كه اميدواريم در سال جاري نيز بتوانيم به اهداف خود در اين زمينه دست يابيم . گفتني است بازدهي اين شركت كه در صنعت خودرو و قطعات بورس طبقه بندي شده است طي يك سال گذشته بيش از 18 درصد بوده است كه از اين حيث در رتبه اول طبقه توليد خودرو در بورس قرار دارد . قابل توجه است ميانگين بازدهي اين طبقه در مدت مذكور 69/1 درصد بوده است .
