تعرفه پایین نباید برای چای وارداتی وضع شود
چای ایرانی
مصرف چای ایرانی نیازمند فرهنگ سازی است
نماینده مردم تنکابن،رامسر و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید تعرفه چای وارداتی افزایش یابد تا مردم نیز به سمت مصرف چای ایرانی باکیفیت تمایل داشته باشند،ادامه داد:در سال گذشته با کاهش نرخ چای این محصول در انبارها نمانده است و بدیهی است که با کاهش نرخ چای ایرانی و کاهش تعرفه چای وارداتی بطورحتم مشکلاتی برای چای ایرانی ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه ما در زمینه تولیدچای درکشور رو به جلو حرکت می کنیم،افزود:با بهادادن به چای ایرانی از منظر حمایت های تبلیغاتی- رسانه ای می توانیم با افزایش تولید چای،مصرف این محصول باکیفیت را درکشور نهادینه کنیم.
شریعت نژاد،افزود:افرادی که در راستای قاچاق تلاش می کنند،دشمنان این مرز و بوم هستند و قصد دارند اقتصاد کشور را به زانو دربیاورند و تنها به سود خود فکر می کنند.
بی توجهی به صنعت چای هکتارهای زیرکشت چای ما را کاهش داد
نماینده مردم تنکابن،رامسر و عباسآباد در مجلس،ادامه داد:واردات چای نباید به قیمت از بین رفتن چای ایرانی تمام شود و این در حالی است که ما 34 هزارهکتار باغ چای داشته ایم که این میزان به کمتر20 هزار هکتار باغ چای رسیده است.
وی،ادامه داد:بی توجهی به صنعت چای هکتارهای زیرکشت چای ما را کاهش داد؛اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که در 2الی 3 سال اخیر نرخ برگ سبز چای افزایش پیدا کرده است و این درحالی است که به نسبت گذشته استقبال برای چایکاری افزایش پیدا کرده است.
عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس ،تصریح کرد:سیستم نوین آبیاری و یکپارچه سازی اراضی باید در صنعت کشاورزی در دستورکار برای تولیدچای قرارگیرد تا ما شاهد تولید بهینه چای درکشور باشیم و این امر می تواند از منظر اقتصادی منحصر به فردباشد./
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
