بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱
مستطيل شيشه اي تالار

یک اظهار نظر عجیب!

امروز گروه سایپا به تبع فرا رسیدن زمان عرضه بلوک "خکاوه" روندی بر خلاف کلیت بازار سرمایه و گروه خود گرفت اما در آخر بلوک این شرکت بدون مشتری روی میز فروش ماند تا عرضه دوم آن به روزهای بعد موکول گردد.
کد خبر : ۱۶۸۰۵۱
نویسنده :
بابک آموخته
با اتمام ساعات معاملات روز یکشنبه 95.06.14 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 237 واحد کاهش به رقم 53682 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 101 واحد کاهش عدد 166473 واحد را تجربه كرد. شاخص قیمت (وزنی ارزشی) بورس نيز در روز جاري با 84 واحد کاهش به رقم 27254 واحد رسيد.

همچنین در این روز "درازک" با 32 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "شبندر" با 71 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

شاخص فرابورس نیز با 3 واحدکاهش به رقم 793 واحد رسید.

گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 3173 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 766 میلیارد ریال رسید.

در دومین روز از معاملات هفته جاری باز هم شاخص و قیمت سهام شرکت ها روندی نزولی را در پیش گرفتند بطوریکه قیمت اغلب سهام شرکت ها با افت ارزش مواجه شد و شاخص بورس نیز علی رغم بلوک زنی در نماد مخابرات با کاهش 237 واحدی مواجه شد تا طی دو روز فعالیت، خود را به نیمه مدار 76 هزار واحدی رسانده و آماده حضور در مداری پایین تر گردد.

بر اساس گزارش بورس نیوز، امروز گروه سایپا به تبع فرا رسیدن زمان عرضه بلوک "خکاوه" روندی بر خلاف کلیت بازار سرمایه و گروه خود گرفت اما در آخر بلوک این شرکت بدون مشتری روی میز فروش ماند تا عرضه دوم آن به روزهای بعد موکول گردد.

تداوم شرایط رخوت انگیز بورس در معاملات روز جاری همچنان مشاهده شد بطوریکه حجم و ارزش معاملات البته با احتساب کسر معاملات بلوکی بسیار نگران کننده شده است اما این در حالی است که برخی تحلیلگران تکنیکالی بورس در اظهار نظری عجیب سخن از آغاز روندی صعودی و قابل توجه در آینده ای نزدیک به میان می آوردند به گونه ای که به گفته برخی از آنها احتمال تشکیل یک سقف جدید برای شاخص کل بازار سرمایه محتمل است، این اظهارات در شرایطی بیان می شود که هم اکنون هیچ اتفاق قابل انتظاری که بتواند چنین روندی را برای بازار سرمایه به وجود آورد در دسترس نیست و معلوم نیست که این روند به چه دلیلی به وجود خواهد آمد البته چارتیست های بازار پیش از این هم بر مبنای نمودارها و اندیکاتورهای خود پیش بینی هایی کرده بودند که متأُسفانه محقق نشد اما به هر حال در بازار سرمایه ایران هیچ غیر ممکنی وجود ندارد.

نکته قابل توجه در این اظهار نظرها مشخص نبودن صنعت یا گروهی است که می تواند منجر به این اتفاق گردد بطوریکه خود تحلیلگران چارتیستی هم در پاسخ به این سوال ناتوان هستند.

حال باید دید که دولت تدبیر و امید آیا کلیدی دارد که بتواند قفل بازار سرمایه را باز کند یا خیر؟


جهت عضويت در كانال تلگرام #اخبار #اقتصادي #بورس_نيوز روي لينك زير كليك كنيد و گزينه JOIN را بزنيد.

https://telegram.me/boursenews_ir

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۳
شماها معلوم نیست با خودتون چند چندین. یه روز سطوح حمایتی مقاومتی شاخص رو مینویسید یه روز چارتیستا رو مسخره میکنید. روزایی که بازار ریزشیه قهر میکنید و این و اونو مسخره میکنید روزایی که مثبته نمودار را رو یکی یکی میذارین رو سایت و 7 تا تحلیلگر تکنیکال نظر میدن در موردشون. اقا همون گزارش خوش تیپ ترین زن قرن کیست رو بذار اخه گزارش بازار مینویسی که چی بشه... این کارا یکم سواد و مطالعه می خواد... ول کن بابا خوش باش.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۷
سلام از زمانی که ماهواره ساخته شد جنک ماهوارهها هم شروع شد ایا از هک کردن ماهوارها و کنترل ان خبری دارید هک ماهوارهها با تکنولوزی امروز امکان بذیر است وبه زودی اخباری از این دست منتشز می شود راستی استاکس رنت ویروس معروف یادتان هست الان امریکا وصنایع مختلف ان قربانکاه این ویروس و جولانکاه استاکس شده است الته در اسرائیل رزیم غاضب صهیونیستی این ویروس صدماتی زده است که شواهد صحت انرا تائید می کند وشواهد ذر اروبا مثل انکلیس والمان وفرانسه هم مشکوک است راستی استاکس نت بهترین فرصتها را برای ایران به وجود اورده است ویروسی که به زرادخانههای اتمی امریکا نیز نفوذ کرده است وشواهد اینده انرا تائید خواهد کرد همجنانکه در حمل ونقل وبالایشکاهها ونیروکاههای امریکا بهخصوص ناسا که واضخ ومبرهن است که ویروس استاکس نت در بروزههای ناسا اختلال به وجود اورده است وووو...