بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۲

ایسنا:سود 13 توماني سهام مخابرات تغيير نمي‌كند

کد خبر : ۱۶۸۰۶
مدير عامل شركت مخابرات ايران درباره‌ سود سهام مخابرات گفت: سود 13 توماني براي سهام مخابرات براي شرايط فعلي مناسب است و به احتمال زياد همين ميزان باقي مانده و تغييري نخواهد كرد.

صابر فيضي در گفت‌و‌گو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ تعيين تكليف استفساريه مصوبات مجمع ساليانه از دولت درباره سود 13 توماني هر سهم مخابرات و با بيان اين كه دولت هنوز جواب اين استفساريه را نداده و وزارت اقتصاد در حال پيگيري آن است اظهار كرد: هنوز چيزي به دست ما نرسيده است و به محض دريافت استفساريه مقدمات بازگشايي نماد معاملاتي در بورس فراهم خواهد شد.

به گفته مدير عامل شركت مخابرات ايران قيمت نماد مخابرات اصولا نبايد كاهشي داشته باشد و قيمت آن كاهشي نخواهد داشت زيرا نقش اقتصاد جهاني در سود شركت مخابرات ايران تاثيري ندارد زيرا توليدات ما مرتبط با استفاده‌ مشتركان از شبكه است كه كاملا مستقل از اقتصاد جهاني است.

فيضي در رابطه با ارايه گزارش عملكرد شش ماهه شركت مخابرات به بورس نيز گفت: اين گزارش تهيه و به سازمان حسابرسي ارايه شده اما تاكنون اين سازمان اظهارنظري نكرده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر