اکبر عبدی به ترکیه رفت
علی عبدی برادر بازیگر پیشکسوت و مطرح سینمای ایران اکبر عبدی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، در ارتباط با وضعیت عمومی برادرش، گفت: در حال حاضر حال عمومی برادرم خوب است و پزشکان از روند بهبود حال وی رضایت دارند. او همچنین در حال حاضر در مسافرت به سر میبرد و طی چند هفته آینده برای درمان و آزمایشات لازم به ایران برمیگردد.
وی در ادامه افزود: یکی از دلایلی که اکبر عبدی تصمیم گرفت ادامه قرنطینه خود را در خارج از ایران و در کشور ترکیه بگذراند، این است که بسیاری از دوستان و آشنایان وی و همچنین نزدیکانش اصرار بر دیدن وی میکردند و پزشکان به دلیل اینکه وی را از هر نوع ملاقاتی ممنوع کردهاند، از او خواستند برای ادامه روند قرنطینه که شرایط راحتتری را بگذراند و همچنین تنوع روحی نیز داشته باشد، به کشور ترکیه برود.
عبدی در پایان خاطر نشان کرد: خدا را شکر که حال بازیگر مطرح سینمای ایران رو به بهبود است و پزشکان او از روند درمانش راضی هستند و خودش نیز با اشتیاق علاقه دارد که در پایان درمان به ادامه فعالیت کاری و حرفهای خودش بپردازد. همچنین لازم میدانم بگویم خبرهایی مبنی بر اینکه اکبر عبدی میخواهد در ترکیه به زندگی خود ادامه دهد، کذب محض است و او با علاقه به کشورش برای ادامه فعالیت باز خواهد گشت.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ایشون که برمیگرده ولی هر کی از این جهتن بره دیگه نباید برگرده چون جز بدبختی و بیکاری چیز دیگه ای توش نیست.
پاسخ
تا میشه با ساخت مسکن قیمت را بیارید پایین دلار از اول انقلاب 500 برابر شده نگید دلار ارزونه !! قیمت مسکن در منطقه یک تهران عقب مونده با آمریکا و اروپا برابره نباید با تبلیغات ماهواره ای پولدارا تشویق به فروش منزل و خارج رفتن بشن پس مسکن را حسابی ارزان کنید تا جوانان هم شاد شن از ما که گذشت نه زن می خوام نه بچه هیچی فقط یک خونه
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

