بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳

پیدا شدن نوزاد یک روزه در پدیده شاندیز +عکس

کد خبر : ۱۷۱۲۶۳



پیدا شدن نوزاد یک روزه در پدیده شاندیز +عکس

خلیج فارس: معاون دادستان مشهد گفت:نوزادیک روزهباضایعه نخاعیکه عصر جمعه در مجموعهپدیده شاندیزپیدا شده و نهادهای متولی وی را پذیرش نمی کردند به شیرخوارگاه منتقل شد.
به گزارش«خلیج فارس»؛قاضی محمدبخشی محبی جمعه شب درگفت و گوباخبرنگار ایرناافزود: به رغم دستور تلفنی دادستانی مبنی بر انتقال نوزاد به مراکز نگهداری ویژه هیچ یک از نهادهای متولی این نوزاد را نپذیرفته و پذیرش وی را منوط به دستور کتبی از دادستانی کرده بودند.
وی اظهار کرد: پس از ساعتها پیگیری دادستانی و انعکاس این موضوع در رسانه ها، این نوزاد به یکی از شیرخوارگاه های مشهد منتقل شد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
سید مسعود
Germany
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
یکی از دسته گلهایی که با ندانم کاری مسئولین کشور به آب دادن .مردم باید آگاه باشن تا کی این وضعیت ادامه پیدا خواهدکرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
بی وجدانی پدر ومادر بچه چه ربطی به مسولان دارد؟لابد می گی گرانی بیکاری واعتیاد!ولی آیاوجدانا"انهاربطی به دیگران دارد؟
سید مسعود
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
آقای نا شناس کسی از بی عرضه گی خودش ومسئولین کشور معناد شد حتی وجدانشم از دست میده .اول باید یه فکری برا همین مسئولین کرد .
ناشناس
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
آیاازوضعیت پدرومادرش خبری داری که این حرفو می زنی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
نمیتوان به راحتی قضاوت کرد و ایا کسی مشکلات پدر و مادر این نوزاد را میداند ؟؟ چرا جوان های ما قادر به ازدواج نیستند چرا فساد و فحشا و امار طلاق بیداد میکند دوستان از اسلام نامش در این کشور مانده است و باور کنید از بدترین کشورهای دنیا هم داریم رکود میزنیم وگرنه بله این بچه هیچ گناهی نکرده است و چوب ....... و کسانی که به این مملکت خیانت میکند رامیخورد منظور خیانت انهایی که مسئولیت دارند و با فساد و دزدی و .... زندگی های مردم را از هم میپاشند و از برکات این نظام میدانند ؟؟؟؟
ناشناس
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
مقصر اصلی حکومته که شعار بهشت میده ولی جهنم درست کرده. ولی نمیشه گفت مردم بی تقصیرن. پدر و مادر این طفل معصوم مجرم اند و شرف و وجدان ندارند. هیچ شکی نیست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
همینه دیگه! تقصیر آمریکاس! مرگ بر آمریکا!
ناشناس
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
به خنده گفتی نه!!!
محمد
Germany
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
تقصیر گردن اون بی شرفایی هست که تو روز روشن با داد و بیداد هر لحظه ای صدا و سیما پول مردم رو تو پدیده خوردن . این همه پست گذاشته شده کی میدونه سهام دار های پدیده چه زجری کشیدن . شاید پدر و مادر این طفل معصوم هم جزیی از صد ها هزار بدبخت که زیر در پدیده خوابیدند باشند . آقای رئیس جمهور و هیئت محترمه آسوده بخوابید که ما همه قربانی سیاسی کاری حضرات در پدیده هستیم .
المیرا67
United States of America
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
تو رو خدا این بچه رو بدید به من مرد که کم پیدا میشه زیره باره ازدواج بره لااقل بلکه بدن ازدواج بتونم بچه دار بشم.
ارسلان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
خدا خیرت بدهد المیرا خانم انشااله که مادر واقعی بشی والله پسرها هم میخواهند همسرانی مثل شما داشته باشند اما خوب شرایط طوری شده که نمیتوانند. اینطوری نیست که نخواهند واقعا مشکلات زیاد است و حق بدهید به جوان هایی که ارزوی ازدواج دارند ولی هر جوری فکر میکنند نمیشود ؟ فکر کنم شما سهامدار بهشت اینده هم باشید و مثل من گیر افتاده باشید و از دست این ..... عاصی شده باشید .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
خانم المیرا تفکرات شما که به خود با هر وضعیتیحق میدین بچه بدنیا بیارین مسبب این امره
بزرگترین خیانت بشر اینه هر کسی حق میده با هر وضعی یک موجود بیگناه را بدنیا بیاره
گیرم حکومت مقصر چرا شما بخودت حق میدی یک بیگناه را بیاربیاری دنیا با این وضعیت