بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
با رتبه بندی شرکت های کارگزاری طی 9 ماهه امسال:

کارگزاران پیشتاز را بشناسید

108 شرکت کارگزاری در حالی طی 9 ماهه سال جاری در بازار سرمایه فعالیت داشته اند که که بیشترین دفعات معاملات حدود دو میلیون دفعه محاسبه می شود و توسط شرکت کارگزاری مفید رقم خورده است. بعد از آن شرکت های کارگزاری آگاه، بانک کشاروزی، فارابی و بانک پاسارگاد به ترتیب بیشترین دفعات معاملات را به خود اختصاص داده اند.
کد خبر : ۱۷۱۷۰۴
نویسنده :
جمشیدی

خلاصه رتبه بندی شرکت های کارگزاری از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه بر مبنای مواردی همچون دفعات معاملات، معاملات الکترونیکی و عادی مورد بررسی قرار گرفته است.

بر اساس گزارش بورس نیوز، 108 شرکت کارگزاری در حالی طی 9 ماهه سال جاری در بازار سرمایه فعالیت داشته اند که که بیشترین دفعات معاملات حدود دو میلیون دفعه محاسبه می شود و توسط شرکت کارگزاری مفید رقم خورده است. بعد از آن شرکت های کارگزاری آگاه، بانک کشاروزی، فارابی و بانک پاسارگاد به ترتیب بیشترین دفعات معاملات را به خود اختصاص داده اند.

کارگزاران پیشتاز را بشناسید

بر اساس اطلاعات موجود، از لحاظ ارزش معاملات الکترونیکی نیز شرکت های کارگزاری مفید، فارابی، آگاه و مبین سرمایه به ترتیب بیشترین ارزش معاملات را از آن خود کرده اند و در ردیف های نخست جدول قرار می گیرند.

کارگزاران پیشتاز را بشناسید

در مقابل بیشترین ارزش معاملات عادی در شرکت های کارگزاری همچون بانک پاسارگاد، حافظ، آگاه و بانک صنعت و معدن رقم خورده که بیشترین ارزش حدود 24,517 میلیارد ریال محاسبه می شود و متعلق به شرکت کارگزاری بانک پاسارگاد می باشد.

کارگزاران پیشتاز را بشناسید

البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که در این گزارش کمترین دفعات معاملات و نیز پایین ترین ارزش معاملات الکترونیکی و عادی به دلیل اینکه عمدتاً توسط شرکت های کارگزاری نوپا و با عمر فعالیت اندک رقم خورده، عنوان نشده است.

در پایان این گزارش می افزاید، بیش از 70 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه طی 9 ماهه امسال در اختیار 36 شرکت کارگزاری قرار داشته است.


جهت عضويت در كانال تلگرام #اخبار #اقتصادي #بورس_نيوز روي لينك زير كليك كنيد و گزينه JOIN را بزنيد.

https://telegram.me/boursenews_ir

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
من از کار گزاری مفید خیری ندیمد
همه
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
وطیفه کارگزاری خیر رسوندن به شما بوده؟
ناشناس
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۹
همشون مثل هم هستند فقط ب فکر بریدن گوشت سهامذارا هستن.همشونم میلیاردر شدن
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
همه سرو ته يک کرباسن
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
معلوم شدخرده سهامداران با کدوم کارگزایی کار میکنن.دفعات معاملات نشان از خرد و ریز بودن سهامدار داره.
مهدی
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷
به نظر من خرد بودن و ریز بودن سهامدار و معاملات نشانه این میتونه باشه که کدوم کارگزارها به سهامداران خرد اهمیت میدن و براشون ارزش قائل هستن. همه چیز فقط کارمزد معاملات نیست. اینو مد نظر داشته باشین که کارگزارهایی که به دنبال معاملات کلان هستن تو حوزه مشتری مداری اصلا خوب کار نمیکنند.