بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳

تنبیه بدنی بی‌رحمانه دانش‌آموز توسط معلم

کد خبر : ۱۷۱۷۹۵

تراز: معلم چاروسایی با داغ کردن خط کش بر روی آتش بخاری نفتی مدرسه دست دانش‌آموز کلاس اول را سوزاند.

به گزارشتراز،معلم چاروسایی با داغ کردن خط کش بر روی آتش بخاری نفتی مدرسه ضمن تنبیه‌بدنی دانش‌آموز کلاس اول، دست او را سوزاند.

نیما اکرمی دانش‌آموز کلاس اول ابتدایی ساکن روستای شوتاور که شغل پدر او کارگری است، در این خصوص گفت: به خاطر بد نوشتن مشق‌هایم و ندانستن یک کلمه معلم مرا تنبیه کرد.

وی با بیان اینکه معلم تمام دانش‌آموزان را کتک زده و تنبیه کرده بود، افزود: معلممان تمام همکلاسی‌هایم را کتک زد و بعد نوبت به من که رسید ابتدا کتک زد و بعد با گذاشتن خط کش آهنی بر روی بخاری نفتی آن را بر روی دستم گذاشت و می‌گفت نباید خط کش را برداری تا مدت ۳ الی ۴ دقیقه بر روی دستم نگهش داشتم.

این دانش‌آموز گفت: هر چه بهش التماس کردم که خط کش را بردارم ولی نگذاشت و هم اکنون دستم سوخته و توانایی برداشتن جسمی را ندارم.

مادر نیما اکرمی هم در این خصوص عنوان کرد: همیشه فرزندم به خانه که می آمد می‌گفت که معلم در مدرسه دانش‌آموزان را کتک می‌زند تا اینکه یکی از روزهایی که از مدرسه آمد با دست سوخته وارد خانه شد که وقتی از او سوال کردیم گفت معلم با خط کش او را سوزانده است.

وی اضافه کرد: از آموزش و پرورش می‌خواهیم با این معلم سنگدل برخورد جدی کند.

گفتنی است، روستای شوتاور در ۷کیلومتر شهر قلعه رئیسی استان کهگیلویه و بویر احمد قرار دارد.
منبع:فارس

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
معلم ها هم مثل داعش شده اند
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷
عقده ای عوضی. معلوم نیست تو بچگی چه بلایی سرش آوردند که با بچه مردم این کارها را می کند.
اینها همونهایی هستند که از همه جا موندند و رفتند معلم شدند.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
مقصر آموزش وپرورش منطقه هست که رسیدگی نمی کند وبازدید دوره ای از روستاها را ندارد وهرکس هرجور دلش بخواد رفتار میکند .البته در صورت صحت مطلب باعث تاسفه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴
ای بابا... هر دم از باغ بری میر سد تازه تر از تازه تری می رسد.خدایا ما رو از این کشور جهان سومی با مسئولین عقب مونده نجا بده.
یک شهروند
ROMANIA
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴
خوب دیگه اینم اجرو پاداش محرومیت و دورافتادگی شمااز مرکز ایران و ....
این جور معلما مشکل روانی دارند ..بنظربنده دانش آموزمعلم نداشته باشه بهتره تاچنین معلمی داشته باشه.
lحبیبی
-
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
حالا بازم میگین "جور استاد به ز مهر پدر" ؟ یا وقتش رسیده بخود بیاییم و روشهای علمی تعلیم و تربیت را به چنین معلمین جاهل و عقده ای بیاموزیم. آقای وزیر بجای تغییرات پی در پی نظام آموزشی به اصل مطلب بپردازید.
محمد57
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸
من خودم دبیرم.آموزش و پرورش جایگاه هر معلم نمایی نیست.نظارت و ارزیابی ضعیف شده متاسفانه.