بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷

دختری که مرگ خود را در استانبول پیش‌بینی کرده بود!

کد خبر : ۱۷۱۹۶۲

ریتا شامی، دختر لبنانی، که پیش بینی کرده بود شاید در سفر به استانبول کشته شود، در جریان حمله به باشگاه شبانه در این شهر جان خود را از دست داد.

وزارت خارجۀ لبنان اعلام کرد سه تن از شهروندان این کشور به نام های الیاس وردینی، هیکل مسلم و ریتا شامی در حملۀ استانبول جان خود را از دست داده اند و چهار نفر دیگر زخمی شده اند.در همین راستا، پایگاه "imlebanon" نوشت ریتا شامی 26 ساله پیش از سفر به استانبول به خواهرش گفته بود: «ان شاء الله خوش می گذره ... حداکثرش اینه که ممکنه انفجاری رخ بده و کشته بشم که در این صورت می رم پیش مادرم»!پدر ریتا به شبکۀ "MTV" گفت: «سعی کردم او را منصرف کنم، اما نپذیرفت. او تصمیم گرفت با دوستانش برود».
پایگاه شبکۀ "MTV" نیز یکی از پیامک های ریتا برای دوستش را منتشر کرده که در آن گفته است به استانبول می رود، اما «نگران» است.
yjc

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
United States
جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۳
این کجاش پیش بینی بود شما الان تو این وضعیت بخوای بری ترکیه نگران انفجار نیستی؟
احترام
Iran, Islamic Republic of
دوشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳
بورس نيوز از بيكاري زدي ب چرنبيات.