توقف سه دقیقه ای معاملات در پاسداشت مقام شهدای آتش نشان

در پی شهادت تعدادی از آتش نشانان در حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو در تهران، جمعی کارگزاران پیشنهاد توقف سه دقیقه ای معاملات بورس را ارایه کردند.
به گزارش بورس نیوز، به دنبال حادثه آتش سوزی در ساختمان پلاسکو و با توجه به شهادت برخی آتش نشانان طی این حادثه ناگوار جمعی از کارگزاران امروز از ساعت 10 تا 10 و سه دقیقه معاملات بورس را به احترام آتش نشانان فداکار و جهت هم دردی نمادین با خانواده های این دلیرمردان، به مدت سه دقیقه دست از انجام معاملات خواهند کشید و ایستاده به قرائت فاتحه خواهند پرداخت.
بورس نیوز هم به نوبه خود ضمن تأسف از بروز این سانحه تلخ و ادای احترام به خانواده های محترم این عزیزان، مراتب هم دردی اهالی بازار سرمایه را با خانواده های داغدار این جان فشانان میهن اسلامی و پرسنل خدوم آتش نشان اعلام می دارد.

میخواستی بعد از شب هفت تسلیت بگی همچون فوت هاشمی!