بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۹:۲۱
معاون مالي اداري توسعه معادن و فلزات پاسخ داد :

آيا مديران معزول پاي خود را از گليمشان درازتر كرده اند ؟

اما بايد گفت مديريت اين شركت نيز در چند سال گذشته بواسطه همراهي با خريد سهام شركت هاي دولتي كه در آستانه خصوصي سازي قراردارند دستخوش تغيير و تحول شده است .
کد خبر : ۱۷۷۵۱
در مطالب گذشته به اين موضوع اشاره شد كه از زمان آغاز واگذاري شركتهاي دولتي يا به عبارت ديگر همان خصوصي سازي در موارد متعددي ملاحظه شده كه بعد از خريد سهام اين شر كت ها توسط برخي از شركتهاي سرمايه گذاري به واسطه ضرر و زياني كه سهام شركتهاي خصوصي سازي شده در پرتفوي شركتهاي سرمايه گذاري ايجاد كرده اند مديران شركتهاي سرمايه گذاري ، قرباني سرمايه گذاري خود شده اند كه در خبر هاي گذشته به طور مفصل به ذكر مواردي از آنها پرداخته ايم.

به گزارش بورس نيوز ؛ يكي از شركتهاي سرمايه گذاري كه در اين مدت فعاليت گسترده در حوزه سرمايه گذاري در بورس و سهام اصل 44 داشته است شركت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات است يكي از استراتژي هاي اين شركت تقسيم 10درصدي سود در مجمع بين سهامداران مي باشد كه با انباشت سود در شركت افزايش سرمايه از محل آن اعمال مي شود و اين موضوع در نهايت منجر به افزايش توان سرمايه گذاري شركت مي گردد .

اما بايد گفت مديريت اين شركت نيز در چند سال گذشته بواسطه همراهي با خريد سهام شركت هاي دولتي كه در آستانه خصوصي سازي قراردارند دستخوش تغيير و تحول شده است .

به گزارش بورس نيوز ؛ پس از سرمايه گذاري اين شركت در سهام شركت كابل شهيد قندي ، شيروانيان مديرعامل وقت شركت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات در اثر افت ارزش سهام كابل شهيد قندي مجبور به استعفا شد . مهندس ملاحسين آقا نيز سرنوشتي كمابيش شبيه به شيروانيان پيداكرد وي نيز در پي اقدام به سرمايه گذاري در بلوك صنايع ملي مس ايران جايگاه خود را در شركت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات از دست داد.

به گزارش بورس نيوز ؛ كارشناسان معتقدند براي يك سرمايه گذاري دو نوع ريسك قابل پيش بيني است نوع اول ريسك معقول و نوع دوم ريسك نامعقول .

به گزارش بورس نيوز ؛ بنظر كارشناسان سرمايه گذاري هنگفت و متمركز بر روي يك بخش ، بخصوص بخشي كه خود به نسبت سرمايه و دارايي هاي شركت از حجم بزرگي برخوردار است ، براي شركت هاي سرمايه گذاري ريسك بالايي دارد و شايد به همين دليل است كه مديران شركت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات نتوانستند موقعيت خود را حفظ نمايند .

اما نظر معاون مالي و اداري اين شركت ، آقاي علي اكبري در اين خصوص اندكي متفاوت است . وي در اين باره به خبر نگار بورس نيوز گفت : تغيير جناب آقاي شيروانيان به دليل سرمايه گذاري در شركت كابل شهيد قندي تا حدي مي تواند درست باشد اما اين وضع در مورد مهندس ملاحسين آقا مدير عامل اخير اين شركت صدق نمي كند و تغيير وي در راستاي سياست هاي كلي شركت بوده است .

وي در پايان خاطر نشان كرد : سرمايه گذاري اين شركت روي سهام شركت ملي صنايع مس ايران با يك ديد 5 ساله صورت پذيرفته است و اعتقاد بر آن است كه با توجه به نحوه خريد اين سهم كه بازپرداخت 80 درصد آن به صورت قسطي و در مدت 5 سال مي باشد اين سهم در نهايت سود آوري خوبي را براي شركت بوجود مي آورد .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر