فارس:سازمان خصوصيسازي بحران را درك نكرده است
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس ، محمدعلي احمدزاد اصل در نشست عصر روز گذشته تصحيح قيمتها در شرايط بحراني كه توسط كانون نهادهاي مالي برگزار شده بود گفت: تصحيح قيمتها در بحران اقتصادي داخل كشور شكل گرفت و در ديگر بخشها بخشي بود،در حالي دولت فقط خود را ديده و به ديگر بخشهاي اقتصادي توجه نشان نداده و از قدرت خود براي كمك به اين موضوع استفادهاي نكرد.
وي ادامه داد: در حالي بايد نگاه بخشي به نگاه ملي تغيير يابد كه از 6 _ 7 ماه گذشته برخي از مقامات دولتي اثر بحران مالي غرب بر بازار سرمايه و اقتصاد واقعي را قبول كردهاند. اين در حالي است كه بورس بايد از جايگاه خود مسئله را بررسي و بستر تصميمات مناسب در دولت را در جهت حفظ منافع سهامداران فراهم كند.
وي با انتقاد از عملكرد سازمان خصوصيسازي تصريح كرد: اين سازمان هنوز شرايط بحراني بورس را درك نكرده و شايد هم نخواسته درك كند چون مسئولان اين سازمان ميگويند بايد به وظيفه خود عمل كنيم و واگذاري ها را انجام دهيم. از سوي ديگر اين سازمان با گرانفروشي به تكليف خود عمل ميكند كه هر سه اين هدف با يكديگر رخ نخواهد داد.
احمدزاد اصل ادامه داد: متاسفانه اخباري كه از سازمان خصوصيسازي خارج ميشود و بورس را متاثر ميكند اين است كه اين سازمان با ديگر اركان سازمان همسو نبوده و بحران را در نظر نميگيرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به لزوم حمايت دولت از شركتهاي بورسي اشاره كرد و گفت: در اقتصاد دولتي به اين موضوع توجه نميكنند كه اگر دولت تصحيح دستوري قيمتها را در پيش بگيرد خلاء واقعي پيش ميآيد . اگر دولت فقط اقتصاد دستوري را پياده كند اعتماد به اقتصاد دولتي كاسته ميشود.
مديرعامل سرمايهگذاري بانك سپه موضوع رقابت بين بازارها را مدنظر قرار داد و گفت: درك ناقص از بحران باعث رقابت بين بازارها شده به طوري كه بازار پول در حال دور كردن بازار سهام است ، تبعات اين وضعيت فروش سهام و خريد گواهي سپرده بانكها توسط مردم است.
احمدزاد اصل گفت: دولت در اين رابطه بايد با تحكم نقش خود را ايفا كند و مانع از رقابت ناكارآمد موجود و ضررهاي ناشي از آن باشد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
