بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۳

فارس:ايران براي اولين‌ بار ارديبهشت 88 صادركننده مرغ مي‌شود

کد خبر : ۱۸۰۶۳
خبرگزاري فارس: معاون وزير جهاد كشاورزي در امور دام گفت: باتوجه به توليد بيش از نياز مرغ در كشور ، صادرات گوشت مرغ از ارديبهشت ماه سال آينده به كشورهاي همسايه شروع مي‌‌شود.

سيدنظام الدين سجادي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، با تأكيد بر اينكه ايران در زمينه گوشت مرغ بيش از نياز داخل كشور توليد كرده است، بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده، صادرات گوشت مرغ به كشورهاي همسايه شامل حاشيه خليج فارس و آسياي ميانه از ارديبهشت ماه سال 1388 شروع خواهد شد.
معاون وزير جهاد كشاورزي در امور دام افزود: كارشناسان وزارتخانه در حال بررسي امكان صادرات گوشت به كشورهاي همسايه به ويژه كشورهاي اسلامي هستند و صادرات از سال آينده صادرات شروع مي‌شود.
وي در زمينه ميزان صادرات گوشت مرغ گفت: هنوز مقدار دقيق آن مشخص نيست و بستگي به زمينه صادرات و مشتري گوشت مرغ دارد و تنها به توليد داخل وابسته نيست.
سجادي افزود: باتوجه به اينكه دامداران بيش از نياز كشور گوشت توليد كرده‌اند، اطمينان خاطر مي‌دهيم هر ميزان گوشت قرمز و مرغ توليد كرده و روي دستشان بماند، توسط شركت پشتيباني امور دام وابسته به دولت خريداري و ذخيره سازي مي‌شود.
وي در مورد گوشت مرغ گفت: اين گوشت به صورت كارتن گرفته و براي نگهداري در سردخانه و گوشت قرمز نيز و قيمت 6هزار و 150 تومان از دامداران خريداري مي‌شود.
معاون وزير جهاد كشاورزي افزود: همچنين شركت پشتيباني امور دام در حال مذاكر با دامدارن براي خريد مازاد شير توليدي و تبديل ان به شير خشك و نگهداري و ذخيره آن است.
سجادي درزمينه تأمين علوفه براي دامداران گفت: به قدر كافي ذرت، جو و كنجاله در اختيار شركت پشتيباني امور دام و نيز بخش خصوصي وجود دارد و هيچ مشكلي براي تأمين علوفه دامداران وجود ندارد.
معاون وزير جهاد كشاورزي درپاسخ به اين پرسش كه با وجود مشكل دامداران در تأمين نقدينگي براي خريد علوفه چه راهكاري در نظر گرفته‌ايد،گفت: براي حل اين مشكل علوفه مورد نياز به صورت مدت‌دار بر حسب طبيعت رشته كاري دامداران يا مرغداران در اختيار آنها قرار داده مي‌شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر