بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گیلان گفت:

بیش از 23هزار نفر مصرف‌کننده نفت سفید در گیلان

بیش از 23هزار نفر مصرف‌کننده نفت سفید در گیلان
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گیلان گفت: هم اکنون در سطح منطقه ۲۳ هزار و ۵۳۷ خانوار، مصرف‌کننده نفت سفید هستند که از این تعداد 7 هزار و ۶۸۷ خانوار در مناطق کوهستانی و سخت‌گذر استان زندگی می‌کنند.
کد خبر : ۱۸۶۷۰۷

به گزارش بورس نیوز، علی‌اصغر اصغری گفت: خانوارهای مصرف‌کننده نفت سفید به‌ویژه مناطق سخت‌گذر در زمان مقرر و با مراجعه به نمایندگی‌های فروش نفت سفید نسبت به دریافت و ذخیره‌سازی سوخت زمستانی خود اقدام کنند.

وی افزود: هم اکنون در سطح منطقه ۲۳ هزار و ۵۳۷ خانوار، مصرف‌کننده نفت سفید هستند که از این تعداد 7 هزار و ۶۸۷ خانوار در مناطق کوهستانی و سخت‌گذر استان زندگی می‌کنند.

اصغری با اشاره به اینکه امسال نفت سفید مورد نیاز مصرف‌کنندگان در قالب هشت فقره کالابرگ اعلام شده، تاکید کرد: دریافت کالابرگ‌های سهمیه دی ماه به شماره‌های ۱۲۵، ۲۲۵، ۳۲۵ و ۵۲۵ با سهمیه ۲۱۰ لیتر برای مناطق سخت‌گذر تا پایان دی‌ماه به قوت خود باقی است.



اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
آسودگی خیال بیش از 6هزار خانوار روستایی از تامین سوخت
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همدان گفت:
آسودگی خیال بیش از 6هزار خانوار روستایی از تامین سوخت
تولید گاز مایع بیش از نیاز داخلی
مدیر تامین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران خبر داد:
تولید گاز مایع بیش از نیاز داخلی
افزایش سهمیه سوخت زمستانی زابل
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان گفت:
افزایش سهمیه سوخت زمستانی زابل
سوخت‌رسانی زمستانی به موقع در کردستان
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کردستان گفت:
سوخت‌رسانی زمستانی به موقع در کردستان
ارسال نظر
captcha