بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
وزیر صنعت خودروسازان را فراخواند؛

جلب رضایت مردم در قضیه پیش‌فروش ها

جلب رضایت مردم در قضیه پیش‌فروش ها
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان حمایت و خودروسازان بر اساس مصوبات قانونی باید به گونه‌ای عمل کنند که رضایت مردم در قضیه پیش‌فروش خودروها جلب شود.
کد خبر : ۱۸۶۹۱۲

به گزارش بورس نیوز، رضا رحمانی در جلسه‌ای که با حضور مدیران عامل سازمان حمایت، ایران خودرو و سایپا برگزار شد، بر ضرورت احقاق حقوق مردم در فروش خودرو تاکید کرد و افزود:‌ سازمان حمایت و خودروسازان بر اساس مصوبات قانونی باید به گونه‌ای عمل کنند که رضایت مردم در قضیه پیش‌فروش خودروها جلب شود.

وی افزود: هیچ گونه مماشاتی از سازمان حمایت در برابر احقاق حقوق مردم مورد قبول نیست و باید به صورت روزمره دستورات صادر شده را پیگیری کند.

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت اضافه کرد: اطلاع‌رسانی از نحوه واگذاری و اطمینان بخشیدن به مردم نسبت به احقاق حقشان موضوعی است که هم خودروسازان و هم سازمان حمایت باید به طور جدی در آن اهتمام کنند.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
پیش‌فروش محصولات ایران خودرو در اولین ماه زمستان
معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت:
پیش‌فروش محصولات ایران خودرو در اولین ماه زمستان
چالش اصلی در صنعت خودروسازی
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت:
چالش اصلی در صنعت خودروسازی
پیش فروش محصولات پرتیراژ ایران خودرو
معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش شركت ایران خودرو گفت:
پیش فروش محصولات پرتیراژ ایران خودرو
128 جایگاه سی‌ان‌جی در حال ساخت
مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت:
128 جایگاه سی‌ان‌جی در حال ساخت
ارسال نظر
captcha