بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس مطرح کرد:

قانون بحران برای حوادث غیرمترقبه

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: ما برای حوادث غیرمترقبه قانون بحران داریم و حدود 15 هزار میلیارد تومان برای این موضوع اعتبار در نظر گرفته شده که دولت می‌تواند از این بودجه برای مدیریت مناطق سیل‌زده استفاد کند.
کد خبر : ۱۹۰۰۲۲

به گزارش بورس نیوز،‌ هادی قوامی درباره تاکید رئیس مجلس برای درنظر گرفتن بودجه خاص به مناطق سیل‌زده، اظهار کرد: بازدید رئیس مجلس از مناطق سیل‌زده کار پسنده و نیکویی است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: ما برای حوادث غیرمترقبه قانون بحران داریم و حدود 15 هزار میلیارد تومان برای این موضوع اعتبار در نظر گرفته شده که دولت می‌تواند از این بودجه برای مدیریت مناطق سیل‌زده استفاد کند.

نماینده مردم اسفراین در مجلس دهم بیان کرد: برای حوادث غیرمترقبه بودجه دیده شده است. دولت از ابتدای سال از اعتبارات قانون بحران برای مدیریت بحران و سیل استفاده کرده است. با این حال اگر خسارت‌های سیل بیشتر از 15 هزار میلیارد تومان باشد که حتما همینطور است، باید اصلاحیه در بودجه سال 98 انجام داد و بودجه ای خاص برای مناطق سیل‌زده پیش بینی کرد.

وی ادامه داد: هر زمان گزارشی از میزان خسارت سیل و بودجه موردنیاز ارائه شود می‌توان قانون بودجه سال 98 را اصلاح کرد تا اعتبار لازم برای جبران خسارت‌های وارده در نظر گرفته شود.

قوامی در ادامه توضیح داد: دولت به اندازه‌ای که بتواند نیاز روزمره مناطق سیل‌زده را تامین کند اعتبار و بودجه دارد. به عبارتی بودجه سال 98 ظرفیت لازم را دارد و برای بهبود زیرساخت‌های این مناطق باید بودجه مازاد در نظر گرفته شود.

این نماینده مجلس افزود: به زیرساخت‌هایی مانند راه‌آهن، جاده‌ها، زمین‌های کشاورزی و خانه‌های مسکونی آسیب‌هایی وارد شده است، اما این خسارت‌ها باید جمع‌بندی شود که اگر بیش از 15 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز شد دولت اصلاحیه بودجه خود را بیاورد که برای جبران از چه منبعی می‌خواهد استفاده کند.

وی در توضیح اصلاحیه بودجه گفت: جهت تامین اعتبار برای مناطق سیل‌زده دو راه وجود دارد، یا دولت اصلاحیه بودجه می‌دهد که از اعتبار ردیف، وزارتخانه، فصل و اموری دیگر برداشته و به استان‌های سیل‌زده می‌دهد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: راه دیگر پیش‌بینی منابع درآمدی دیگر است از آنجایی که وضعیت درآمدی کشور خراب است تنها منبعی که وجود دارد صندوق توسعه ملی خواهد بود که باید برای برداشت از آن از مقام معظم رهبری مجوز دریافت کرد، اما این روش‌ها منوط به گزارش از میزان خسارت و تصمیم‌گیری دولت دارد.


اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
رییس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران:

تعیین دقیق میزان خسارت سیل بر مزارع و باغات زمان بر است

عضو کمیسیون برنامه بودجه ومحاسبات مجلس مطرح کرد:

کشاورزی بدون بیمه، عاملی برای خالی شدن روستاها از سکنه

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:

اعتبار قابل توجهی برای حوادث غیرمترقبه دیده نمی‌شود

ارسال نظر