بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳
مدیرعامل شرکت نفت و گاز شرق:

بالارفتن سن مخازن، بزرگترین چالش پیش رو

بالارفتن سن مخازن، بزرگترین چالش پیش رو
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق گفت: بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در حوزه فنی، بالا رفتن سن مخازن است.
کد خبر : ۱۹۲۶۰۱

به گزارش بورس نیوز، ابوالحسن محمدی اظهار کرد: بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در حوزه فنی، بالا رفتن سن مخازن بوده و برای جلوگیری از این چالش، لازم است با در نظر گرفتن تمهیدات و پیش‌بینی‌های لازم درباره مخزن جایگزین، از افت تولید جلوگیری شود.

وی افزود: بهترین گزینه برای تامین پایدار گاز در این منطقه توسعه میدان‌ها و لایه‌های مخزنی جدید است. در این زمینه، مخزن توس به عنوان مخزن جایگزین معرفی و مطالعات و بررسی‌های زیادی روی آن انجام شده که امیدواریم با حمایت مدیران صنعت نفت در آینده‌ای نزدیک، فرآیند توسعه این میدان آغاز شود.

محمدی درباره نقش شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در تامین گاز شمال کشور، گفت: ذخیره‌سازی گاز در استمرار تولید آن بسیار حائز اهمیت بوده و از این رو، هر اقدامی که در مسیر بهبود فرآیندهای ذخیره‌سازی و تولید گاز کشور انجام شود، منافع بلندمدت زیادی به همراه خواهد داشت.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
افزایش سهم بازار «تاپیکو» از 19 درصد به بیش از 30درصد
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین
افزایش سهم بازار «تاپیکو» از 19 درصد به بیش از 30درصد
عرضه گاز مایع شرکت نفت ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
در بازار فیزیکی بورس انرژی انجام می شود؛
عرضه گاز مایع شرکت نفت ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
عرضه بیش از 3 هزار تن قیر به صورت نقدی
در تالار صادراتی بورس کالا عرضه می شود؛
عرضه بیش از 3 هزار تن قیر به صورت نقدی
ارسال نظر
captcha